Október 23-án lesz balhé Budapesten?
Bumpi. Azért van különbség egy mezei libsi közt, aki kimegy tüntetni, meg azok közt, akik ebből majd hasznot kovácsolhatnak. Én nem az embert gyűlölöm, hanem az önmagűból kiforgatott eszmét (kivéve persze az olyanokat, mint Demszky, Gyurcsány, Gusztos stb. ,mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy őket nem utálom azért, amit műveltek ezzel az országgal).
De őszinte leszek. Szarul érezném magam, ha olyanok lennének a társaim, akik 2006-ban azon röhögtek, hogy hogyan verették meg a rendőrökkel a békés tüntetőket átlátszó ürügyekkel (mint pl. hogy voltak köztük garázdák is). Nem leszek bajtársa senkinek, aki viccesnek tartott a szemkilövetéseket, vagy Kuncze Gábor mártíriusz nevű viccén szórakozott saját liberális voltával meghasonulva. Ugyanis egy igazi liberálisnak nagyon kellett, hogy égjen az arca 2006 őszén. A "szabadelvű" szoclib kormányuk totalitárius rendszereket is majdhogynem megszégyenítő terrorral tartotta meg ebül szerzett hatalmát.
"He nem ízlik a spenót, akkor sem eszek sz@rt! ;)"
Pedig radikálisan tömöd a szádba...
"íg a szoci/libsi kombó azért megy(?) tuntetni, mert neki magának szarul mennek a dolgai, addig a radikálisok azért, mert Hazájukhoz méltatlannak találják a jelenlegi politikai elitet. "
ez általában pont fordítva szokott lenni.
Ja és csak úgy elmondom, hogy mindkét tábor dolgai sz@rul fognak menni (mennek)
" Szarul érezném magam, ha olyanok lennének a társaim, akik 2006-ban azon röhögtek, hogy hogyan verették meg a rendőrökkel a békés tüntetőket átlátszó ürügyekkel"
Kis barátom honnan veszed, hogy röhögtek rajta?
Én kint voltam 2006-ban is és kaptam is a pofámba rendesen és most is kint leszek!
ha nem vennétek észre csak a nevek cserélődtek, a tevékenységük és kártékonyságuk nem változott.
(ja és nem gyújtottam fel semmit, nem dobáltam utcaköveket)
"Kis barátom honnan veszed, hogy röhögtek rajta?"
Vannak liberális ismerőseim, és igen, röhögtek, és szurkoltak a rendőröknek, hogy csak minél jobban agyalják a tömeget. Gyurcsány tájékoztatását a jogos fellépésről pedig készpénznek vették, mert annak akarták venni! Kaján vigyorral figyelték a tévében a szemkilövetősdit is, és egyáltalán nem zavarta őket, hogy meghasonulnak önmagukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!