Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lendül fel Magyarország?

Mikor lendül fel Magyarország?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 19:43
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Honna tudod, hogy 10 év mulva is ez lessz a helyzet?
2011. okt. 23. 17:18
 32/44 anonim ***** válasza:
22%
8 év múlva, mert addigra sikerhet a FIDESZ-nek helyrehoznia azt, amit az MSZP elb*szott
2012. jún. 11. 18:53
 33/44 anonim ***** válasza:
Lehet sokan nem értenek egyet most velem, de már elkezdődött! Europa már egy-két dolgot lopott tőlünk, és higgyétek el a MAGYAR példa EUROPAI példa lesz! Most lehet, hogy sokan viccelődnek ezen , amit most mondtam, de majd pár év múlva visszatérek ide(ha tudok..). Aki nem él jól ÉN SEM!!!) azt meg tudom érteni. El vagyok én is keseredve, de az intézkedések nagy részét meg tudom érteni, hogy miért! A kormány célja, hogy gyarapodj! Ezért ad kedvezményeket,hogy gyermeket vállalj! Ha lesz sok gyermek, lesz sok adófizető, járulékfizető stb...És a munkájukkal segítik majd Magyarország fejlődését! Tudom, hogy most ezt nem hiszitek el! Tudom! De legyetek még utoljára bizakodóak! Hangsúlyoznám: Nagyon nem élek jól, és el vagyok keseredve. De,ha valaki, akkor Orbán tudja mit kell tenni, ezt bizonyította már 4 évig, amikor duplára emelték a minimálbért, volt családtámogatás, diákhitel stb...Az Első Orbán-Kormány alatt még jobb volt a helyzet. 53% államadóssággal, most kedvező helyzetben lennénk. De utána jött az a bizonyos 8 év! Amiben ugyan voltak szép eredmények, fejlesztések, és jó periódusok, de összességében Magyarországot a csőd felé sodorta! Most jött újra Orbán, 4 évre kapott a választóktól bizalmat, és megpróbálja a dolgokat helyre hozni, ami nem 2-3 év alatt fog menni. A sokat kritizált adókulcs jövőre fog beérni, és utána lesz az, hogy tényleg mindenki jól fog járni. Beérnek majd a FIDESZ, és Orbán intézkedési, és akkor több ember fog hinni a kormánynak, hisz tapasztalni fogja, hogy több marad a borítékban, és akkor majd utólag igazat fognak adni Viktornak! A bal-lib értelmiségiek és a pártok, akik meg lejáratták a kormányt, állandóan próbáltak keresztbe tenni, és mindig mondták/mondják , hogy ez az út nem jó, és ha még is beválik ez az út, akkor ők mind HITELTELENNÉ VÁLLNAK!
2012. júl. 20. 11:30
 34/44 Szergej55 ***** válasza:
65%
Akkor, amikor csoda történik és az emberek 90%-a is képessé válik a szürkeállománya használatára.
2012. aug. 19. 22:36
 35/44 anonim ***** válasza:
64%
Amikor rájövünk mi,magyarok,hogy nem éri meg,hogy melyik szabadkőműves zsidóra teszi a voksot,és átvesszük a hatalmat.
2013. nov. 1. 19:34
 36/44 anonim ***** válasza:

Nos Kérdező, mire a Nap feléli önmagát, és óriásira duzzadva elemészti az egész bolygót,addigra talán talán TALÁN (nagyon TALÁN!) az átlagember is eléldegélhet pár évig viszonylagos jólétben. Addig viszont marad ez, ami van, nyakig a hullámzó szar, az emberek meg örülnek is neki, milyen jó meleg.

20:12, elárulok neked egy nagy titkot: az emberek nem azért kerülik el az adót mindenféle módokon, mert az nekik olyan nagyonnagyon jó, hanem mert nem bírják megfizetni. Az idióta kormány pedig ahelyett hogy csökkentené őket, még jobban megemeli. Következésképpen még kevesebben fogják befizetni, aminek az lesz a vége hogy senki nem fogja. A vírus sikeresen kinyírta a gazdatestet, kongratyülésön.

A felsővezetők pedig befolyt adómennyiségtől függetlenül ugyanúgy lopni fognak belőle. Esetleg néha egy picit többet, sohasem kevesebbet. Ha pedig nem tudtak eleget lopni, eladnak külföldi kézre ezt-azt, esetleg bezárnak pár kórházat és páros lábbal rúgják ki az orvosokat. Az ő szótárukban nincs olyan, hogy "elég".

19:34, jól írtad! Zöld pacsi!

2016. aug. 14. 20:17
 37/44 anonim ***** válasza:
Akkor lendül fel Magyarország, ha eltűnik végre a fidesz !!!
2018. jan. 11. 00:29
 38/44 anonim ***** válasza:
Ha sikerül leölni az utolsó nyerészkedő szarkavaró állami parazitát is. Remélem minél hamarabb.
2018. jan. 26. 20:49
 39/44 anonim ***** válasza:

Amikor megszűnik az összes párt és végre a fiatalok vagy egy szakértői kormány fog kormányozni !

Az 1990-1995-ös korosztály 90%-a elhagyta az országot !

2018. márc. 22. 20:02
 40/44 anonim ***** válasza:

Vissza kell szerezni az elherdált nemzeti vagyont

Ki kell hajítani a multikat innen a 3,14csába, csak kárt okoznak

A politikusokat lámpavasra, szépen egymás mellé, a többit a kóborkutyák elintézik

És végül: olyannak kell adni a hatalmat aki NEM vágyik rá!!!

2018. aug. 28. 04:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!