Sokaknak miért csak az a munka ahol napi 12 órát kell dolgozni, kemény fizikai munkában?
10:00
IT vezető vagyok egy kisvállalkozásnál. Az informatikában mindig is jó pénz volt, van, lesz.
Mikor még nem voltam vezető, hanem programozó, akkor is megkerestem a 250.000 körüli nettót, és az én programozási tudásom közel sem volt magas. Az összetettebb, nehezebb programnyelveket ismerők ettől jóval többet keresnek.
Mert a naplopás az nem munka. Én például reggel bemegyek a munkahelyemre hétóratájt, nyolcig megreggelizek majd dolgozom kb tizenegyig utána hasítok haza ebédelni.
Vissza lődörgök fél - háromnegyed egy tájt, onnantól alszom úgy háromig majd hasítok haza ismét. Holott a munkaidőm hivatalosan négyig tartana.
NA EZ NEM MUNKA! EZ NAPLOPÁS!
Ha tetszik neked ha nem ezt tudomásul kell venni! Az ilyen az nem munka!
10:29!
10:12-es vagyok. Ilyen is van, amit te írsz. De ilyen a fizikai munkában is ugyan ilyen arányban előfordul. Nézz meg egy útépítést. :)
Egyébként nálunk (versenyszféra, kisvállalkozás) ezért úgy rúgnának ki, öröm lenne nézni. Ahol ez a naplopás simán megtehető, azok a nagy, több 100, több 1000 főt foglalkoztató multik. Ott fel sem tűnik sok esetben, ha nem vagy ott.
"Az összetettebb, nehezebb programnyelveket ismerők ettől jóval többet keresnek."
Csak kíváncsiságból kérdem, mivel nem vagyok járatos a te szakterületeden, melyek az összetettebb, nehezebb programnyelvek és melyek kevésbé azok?
10:36
C++, Java. Ezek nem a programozóbarát nyelvek közé tartoznak. Valamint mostanság az iPhone, iPad fejlesztőket is keresik, az Androidról nem is beszélve.
Ezekkel igencsak jól lehet keresni.
Ajánlom a grafton.hu oldalt, ahol kivételesen oda szokták írni a várható fizetést.
Kimásoltam 1-2 pozíciót:
Java fejlesztő
500 000-800 000,- Ft/hó
teljes munkaidő
C++ fejlesztő
600 000-900 000,- Ft/hó
teljes munkaidő
Senior Java fejlesztő
600 000-800 000,- Ft/hó
teljes munkaidő
10:36!
Bocsi, arra nem válaszoltam, hogy melyek a kevésbé nehezek.
C# .NET, Visual Basic, Delphi (nagyon ritkán keresik), PHP, Flash, Flex, stb... van még néhány
Ezek barátibb nyelvek, cserébe kisebb pénzt adnak értük.
" Ahol ez a naplopás simán megtehető, azok a nagy, több 100, több 1000 főt foglalkoztató multik. "
Nehogy azthidd. Mi öten vagyunk egy brigádban, a cég nem multi, csak megyei cég és összesen max 200 főt foglalkoztat.
Egyet ertek 70%os infos kommentelovel.
Ezen az oldalon mindeni ugy gondolja, h az irodaban csak a fa.szveres megy, bezzeg az epitkezesen...igen azert vannak betintazva meg a jo oreg "egy csinalja a tobbi meg nezi meg all mint f.asz a lagziban"
Egyebkent dolgoztam epitkezesen es egy honap utan siman bele lehet szokni, csak kicsit emberesedni kell.
Jah meg egy asztalos is kereshet havi netto 400 kilot, csak jo munkat kell vegezni, nem reszegen orditozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!