Szélsőjobbosok! Nektek ugyebár szívügyetek a szegény emberek és a képzetlenek helyzete. Akkor miért utáljátok a multikat, akik pont az ilyen embereknek adnak rengeteg állást, érettségit igénylő munkakörben akár 100000-res kezdőfizuval?
"csak ócska, import cuccot árul, de tényleg csak a legócskábbat mindenből"
Mi az ócska? :) Tényleg azért ne sarkítsuk már ki a dolgokat. Mindenből a legócskább.... ugyan már. A helyben sütött pékárú szerintem teljesen rendben van. A pipere termékek miért ócskák?? A legismertebb márkák... Vagy szerinted azt is a raktárban keverik ki? Mi az ócska? Ugyan már...
"A sminkcuccokat mind szétkente már a sok proli"
Ezt hívják teszternek... a többi smikcucc gyárilag fóliázott. Lehet, hogy neked eladták a tesztert?
Rio Mare? Bármikor veszek a Tesco-ban. De tényleg...
Nincs elég felvágott? Hát nem tudom, az előre csomagolt (vákuum csomagolt, mielőtt bármi összeesküvés elméletet találsz ki) felvágottakból szerintem kb. 50-60 fajta van (ja, és nagy részük magyar), és még kimérősből is van vagy 20-30. De ha neked az osztrák párizsi kell, hát lelked rajta.
Bár tavalyi a kérdés, de hátha még elolvasod kedves kérdező.
Azért utáljuk a multikat, mert csak 5 évre jönnek amíg nem kell adót fizetni, viszont olyan bérekért lehet dolgoztatni az embereket, amivel más országban senki nem dolgozna nekik.
(100000-es fizutól essen hanyatt? Angliában, Németoszágban...stb 250-300 e-t keres egy betanított v. segédmunkás) Azután szépen odébállak az emberek meg ottmaradnak munkanélkül.
De mg ezenfelül a nagyobb probléma velük, hogy a hasznot, amit a magyar "rabszolgák" megtermelnek nekik, azt szépen hazaviszik, nem a magyar gazdaságot erősítik vele. Na, leginkább ezért.
A magyar vállalkozásokat kellene támogatni, magyar gyárakat újra indítani, amik a mi gazdaságunkat élénkítik fel és akkor az ezekben dolgozó emberek is megkaphatnák a 100000ft/hó 2-3-szorosát is, amikből azután magyar árukat vásárolnának, na ettől indulna be a gazdasági fejlődés.
Amíg a multikat szolgáljuk ki, addig csak leépülés várható hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!