Ha a szélsőjobbosok utálják Amerikát és az amerikai kultúrát akkor miért írnak amerikanizálódott helyesírással?
-Népnevek, nyelvek nevének nagybetűvel írása (pl. Magyar, Szerb)
-Eszmék, vallások, ideológiák nagybetűvel írása (pl. Kommunizmus, Iszlám, Liberalizmus)
-Több szóból álló absztrakt fogalmak nagybetűvel írása (pl. Nyugati Kultúra, Amerikai Kultúra)
Illetve érzek az egészben egy kis "nemecsek ernő"-hatást is, hogy azt írják nagybetűvel amit tisztelnek és azt kicsivel, amit megvetnek pl. "Magyarok és cigányok" "zsidók és Arabok"

22.41
Nem kell, hogy nekem az újkorról vagy a középkorról magyarázz. Ha újra olvasod amit írtam, ráakadhatsz arra a részre, amelyben azt fejtegettem, hogy régen inkább erőből próbálták a hatalmak uralni a környezetüket vagy akár az egész világot. A mai világmodell pont abban különbözik ettől, hogy van média, van maszlag, van demokrácia, vannak emberi jogok, és a paraszt meg nem látja a fától az erdőt. A jelenkori világrend pont abban tér el az megelőző korokétól a leginkább, hogy sokkal kevesebbet fektet erőszakba, és sokkal többet öl porhintésbe, manipulációkba.
Te pedig a jelenkori boldogságról mesélj a kubaiaknak, irakiaknak, afgánoknak. Magyarázd el nekik, hogy mitől is olyan boldog az életük.
Kedves kérdező. Ha ezt viccnek szántad, akkor szar poén volt, nem nevetek. Ha komolyan gondoltad, akkor meg szimplán hülye vagy, és nem vagy tisztában a szónak a jelentésével, amivel vagdalkozol.

mert a helyesírás nem érdekli őket.
Én inkább azt kérdezném, hogy fideszéket miért nem zárták még kutyaólba, a rühes korcsok közé?

"Mutass már egy kulturált szélsőjobbos közösséget, vagy szerveződést, ami alapvetően nem gyűlölködésre épül"
Te barom! Mi köze a gyűlölködésnek a helyesíráshoz?

"Amerika tényleg egy gyökértelen sz@rrakás. Se történelme, se kultúrája, mindenki szedett-vetett, jött valahonnan... Egy mocskos olvasztótégely az egész, nyers erő."
Van nekik történelmük múltjuk legendáik nem is akármilyenek gondolok pl a vadnyugatra a függetlenségi háborúra észak és délre aztán van rengeteg híres klasszis írójuk akik formálták a világot pl Mark Twain, Robert E. Howard, Hemingway, Stephen King... aztán ott vannak az amerikai filmek és rendezők kíváncsi lennék ha tényleg ennyire utálod őket nézel-e amerikai filmet? az első és második világháborúban a közel-keleten és Vietnamban pedig vesztettek ők épp elég embert nem mondanám én ezt páholyból való végignézésnek... aztán a kezdeti benyögésedhez miszerint mindenki jött valahonnan ugyanez elmondható a magyarokról két pár kéz nem lenne elég megszámolni mennyi nemzetiség élt itt és később olvadt (akár erőszakkal)... a többire főleg a dollárjaidra nem reagálnék mert az erősen baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!