Hogyan szavaznál egy népszavazáson az alábbi kérdésre?
"Egyetért Ön azzal, hogy abortuszt csak abban az estben lehessen törvényesen végrehajtani, ha az anya egészségét súlyosan veszélyeztető ok indokolja, ha a magzat valószínűsíthetően rendellenességgel születne, vagy ha a terhesség bűncselekmény következménye?"
Légyszi egyértelmű igen, nem, vagy nem mennék el válaszokat írjatok, írjatok nemet, kort, és gyerekszámot is, nő esetén, hogy volt-e korábban abortuszotok. Légyszi, aki elolvassa ezt a kérdést, az válaszoljon is, mert csak úgy van értelme, ha sokan írnak. Mindenkit fel fogok pontozni, aki a kérdésre válaszol, függetlenül attól, hogy egyetértek-e vele, saját véleményem nem is fedem fel.
NEM! 26/N nem volt abortusz, nincs gyerek.
(Szerintem hadd döntse el mindenki maga, hiszen neki kell majd együtt élnie bármilyen döntésének az eredményével. Arról nem is beszélve, hogy minden szereplőnek jobb, ha tényleg csak akkor születik gyerek, ha akarják is őt.)
Nem 24/N
(bár nekem nem lenne szívem elvetetni, de jobban elítélem azt, aki úgy vállal gyermeket, hogy nem megfelelőek a körülmények, mint aki elvetet egy magzatot)
Azok szavaznak igennel,akiket elvakít a vallás és soha nem kerültek hasonló helyzetbe,és jó az anyagi helyzetük is.
Nem. 3 gyerekem van és nő vagyok.
Nem értek egyet.
Nemmel szavaznék.
Van olyan helyzet, amikor nem bűncselekmény következménye a terhesség, és a magzat sem beteg, de más okokból a nő nem tudja vállalni a terhességet.
Nem volt abortuszom, nincs gyerekem, 24 éves vagyok, és nő.
NEM
43 éves nő, 1 gyerek, 0 abortusz
"Azok szavaznak igennel,akiket elvakít a vallás"
Ne vallásozzál, egész életemben ateista voltam, és a gyilkosság ettől még gyilkosság marad.
És még mindig igen, az állami gondozás is jobb a halálnál, sokan fogadnának örökbe gyermeket, de nincs kit (tudom, cigánypurdé minden sarkon van kettő - jöhetnek a mínuszok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!