Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy még most is a...

Hogy lehet hogy még most is a Fidesz szavazók vannak többségben?

Figyelt kérdés
Ilyen hülyék lennének a magyarok? ÉBRESZTŐ!!!!!!! Amit az MSZP csinált az sem volt túl jó, de csak azért tűnt olyan borzasztónak mert a fityisz és a szélsőségek ,,lejárató hadjáratot" indítottak ellenük anno. Viszont amit most a fityisz csinál, az kritikán aluli. Szóval kérdem én: Tényleg ennyire alulinformáltak az emberek Magyarországon?
2011. okt. 17. 11:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
45%

"Én szurkolok a fidesznek, hogy meg tudja valósítani amit igazán akart."

Még van akinek jobb éhendögleni ahelyett, hogy felkötné magát? Na ezek az igazi Orbánjúgendek!

2011. okt. 17. 15:46
 52/64 Niburta ***** válasza:
70%

15:38

De sajnos voltak akik rájuk szavaztak és még mindig boldogan és mindenki másra vicsorogva masíroznak O.V után a szakadék felé.....

Más: Én tisztelem a mások véleményét, akkor is, ha egyáltalán nem értek vele egyet. Döbbenet, hogy nem érveket hanem trágár szidalmakat zúdítanak az emberek egymásra, ha a véleményük nem azonos. Miért nem lehet érveket felsorolva higgadtan megpróbálni meggyőzni (ez magyartalan lett, bocs) a másikat? Áhh, ez csak költői kérdés volt... :(

2011. okt. 17. 15:47
 53/64 anonim ***** válasza:
68%
Kedves 39%-os, köszönöm, hogy "lekorcsoztál". Ez természetesen téged minősít. A stílusodhoz gratulálok. :)
2011. okt. 17. 15:47
 54/64 anonim ***** válasza:
68%

Csak a választási törvénynek köszönheti a Fidesz a 2/3-ot. Valójában csak 25-30 % szavazott rájuk. A többiek vagy más pártra szavaztak,vagy senkire sem.

A püspökladányi "eredményt" pedig nem nevezném akkora támogatottságnak. Csak a lakosság 20 %-a ment el szavazni,tehát az összlakosságot tekintve a "győzelmük" csak 10 %. Annyi igaz,hogy a megrögzött Orbán imádók mind elmennek szavazni.

Ami a hitelfelvételt illeti: ami hoitelt az előző kormány vett fel,az az ország eladósítása. Amit a Fidesz vesz fel,az szükséges a kilábaláshoz. Legalábbis a Fidesz szerint. A MOLT is IMF hitelből vette meg,és most egy újabb hitellehetőségről tárgyal az IMF-el. A kínaiak is 1 milliárd hitellehetőséget biztosítanak.

Nem csak a Fidesz propagandáját kellene hallgatni.

2011. okt. 17. 16:04
 55/64 anonim ***** válasza:
51%

16:04

"A püspökladányi "eredményt" pedig nem nevezném akkora támogatottságnak. Csak a lakosság 20 %-a ment el szavazni,tehát az összlakosságot tekintve a "győzelmük" csak 10 %."

Ugyanezzel a módszerrel az MSZP eredménye 0,2*14 = 2,8%. Kettő egész nyolctized százalék. Húú, hogy nyomul az ellenzék! Micsoda forradalmi hangulat van! :))))

2011. okt. 17. 16:14
 56/64 anonim ***** válasza:
22%

Megmondom őszintén, én módosítnám a választási rencert. Senki sem adhatna le névtelen szavazatot. Egy ún szavazási bizoccság előtt köllene mindenkinek nyilatkozni.

Megkérdeznék kire szavaz?

Aki azt a választ adná: Fideszre, a hejszínen azonnal tarkónlőnék, javait elkoboznák.

2011. okt. 17. 16:15
 57/64 anonim ***** válasza:
31%

"Én is szurkolok a fidesznek. Remélem sikerűl az államadóság jelentős csökkentése, a munkahelyteremtés"

Már megbocsáss ecsím, de ha az adósság csökkentésirűl beszélel mért a Fideszt hozod fel példának? A Fidesz célja az államadósság növelése.

Ottvót pédájul a rencervátás. Alig vót valami adósságunk, melyet azé a soron következő kormányok próbátak ugyan feltornázni, ámde nemsok sikerrel.

Kilencvennyócba ugye kormányra kerűt a Fidesz. akkor Orbán végig nézte a kimutatásokot maj tárgyalt az ájemeffel és aszonta pízügyminiszterinek:

Figyuzzálmán ecsém! Hogy akarunk mink így Európáho tartozni? Az államadósságot azonnal, és brutális mértékben mekkel emelni, erre kapol négy évet!

És láss csodát, 98-2002ig az államadósság megduplázódott...

2011. okt. 17. 16:21
 58/64 anonim ***** válasza:
30%

"Elégedett vagyok a fidesszel,a liberális söpredéket eltünteti a politikából,végre Magyarország a miénk lesz."

Tijed biztosan nem, mer mán a következő választáskor tarkónlőnek. :)

2011. okt. 17. 16:23
 59/64 A kérdező kommentje:
Az MSZP mióta komcsi párt? A fityisz jóval közelebb áll a kommunistához! Látszik hogy a fityisz-fanok többsége tudatlan elvakult ,,mindenhol a kommunizmust kereső" jobboldali ökör. Mondjuk az MSZP se túl jó párt, de mint már mondtam kevésbé kártékonyabb mint a fityisz.
2011. okt. 17. 22:08
 60/64 son of satan ***** válasza:
52%
Mert a magyar nép jó része nem hülye. Szerencsére.
2011. okt. 18. 00:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!