Hogy lehet hogy még most is a Fidesz szavazók vannak többségben?
"Én szurkolok a fidesznek, hogy meg tudja valósítani amit igazán akart."
Még van akinek jobb éhendögleni ahelyett, hogy felkötné magát? Na ezek az igazi Orbánjúgendek!
15:38
De sajnos voltak akik rájuk szavaztak és még mindig boldogan és mindenki másra vicsorogva masíroznak O.V után a szakadék felé.....
Más: Én tisztelem a mások véleményét, akkor is, ha egyáltalán nem értek vele egyet. Döbbenet, hogy nem érveket hanem trágár szidalmakat zúdítanak az emberek egymásra, ha a véleményük nem azonos. Miért nem lehet érveket felsorolva higgadtan megpróbálni meggyőzni (ez magyartalan lett, bocs) a másikat? Áhh, ez csak költői kérdés volt... :(
Csak a választási törvénynek köszönheti a Fidesz a 2/3-ot. Valójában csak 25-30 % szavazott rájuk. A többiek vagy más pártra szavaztak,vagy senkire sem.
A püspökladányi "eredményt" pedig nem nevezném akkora támogatottságnak. Csak a lakosság 20 %-a ment el szavazni,tehát az összlakosságot tekintve a "győzelmük" csak 10 %. Annyi igaz,hogy a megrögzött Orbán imádók mind elmennek szavazni.
Ami a hitelfelvételt illeti: ami hoitelt az előző kormány vett fel,az az ország eladósítása. Amit a Fidesz vesz fel,az szükséges a kilábaláshoz. Legalábbis a Fidesz szerint. A MOLT is IMF hitelből vette meg,és most egy újabb hitellehetőségről tárgyal az IMF-el. A kínaiak is 1 milliárd hitellehetőséget biztosítanak.
Nem csak a Fidesz propagandáját kellene hallgatni.
16:04
"A püspökladányi "eredményt" pedig nem nevezném akkora támogatottságnak. Csak a lakosság 20 %-a ment el szavazni,tehát az összlakosságot tekintve a "győzelmük" csak 10 %."
Ugyanezzel a módszerrel az MSZP eredménye 0,2*14 = 2,8%. Kettő egész nyolctized százalék. Húú, hogy nyomul az ellenzék! Micsoda forradalmi hangulat van! :))))
Megmondom őszintén, én módosítnám a választási rencert. Senki sem adhatna le névtelen szavazatot. Egy ún szavazási bizoccság előtt köllene mindenkinek nyilatkozni.
Megkérdeznék kire szavaz?
Aki azt a választ adná: Fideszre, a hejszínen azonnal tarkónlőnék, javait elkoboznák.
"Én is szurkolok a fidesznek. Remélem sikerűl az államadóság jelentős csökkentése, a munkahelyteremtés"
Már megbocsáss ecsím, de ha az adósság csökkentésirűl beszélel mért a Fideszt hozod fel példának? A Fidesz célja az államadósság növelése.
Ottvót pédájul a rencervátás. Alig vót valami adósságunk, melyet azé a soron következő kormányok próbátak ugyan feltornázni, ámde nemsok sikerrel.
Kilencvennyócba ugye kormányra kerűt a Fidesz. akkor Orbán végig nézte a kimutatásokot maj tárgyalt az ájemeffel és aszonta pízügyminiszterinek:
Figyuzzálmán ecsém! Hogy akarunk mink így Európáho tartozni? Az államadósságot azonnal, és brutális mértékben mekkel emelni, erre kapol négy évet!
És láss csodát, 98-2002ig az államadósság megduplázódott...
"Elégedett vagyok a fidesszel,a liberális söpredéket eltünteti a politikából,végre Magyarország a miénk lesz."
Tijed biztosan nem, mer mán a következő választáskor tarkónlőnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!