Hogy lehet hogy még most is a Fidesz szavazók vannak többségben?
Nem értem honnan vetted ezt az ökörséget.
Sosem voltak még többségben a Fidesz szavazók.
"Szerintem az mszp egy gusztustalan söpredék volt, kár velük példálóznod."
Szerintem is. Viszont a Fidesz egy méggusztustalanabb söpredék. És most magyarázd el, miért jó egy rosszat mégrosszabbra cserélni.
"Azért az reállis gondolat, hogy ha valamit nyolc éven át romboltak, akkor azt nehéz másfél év alatt felépíteni nem? "
Nem. Egy év bőven elég lenne hozzá.
Egyébként meg hibás a diagnózisod, ugyanis az MSZP 8 éve előtt a Fidesz kormányzott és lényegesen több kárt okoztak a négy évük alatt mint az elmúlt húsz év kormányai összesen, pedig azért az SZDSZ sem volt kutya.
"Én is a fideszre szavaztam, ez a párt a lehető legjobb az összes többi között."
Szerintem neked Orbánnal kellene magad seggberakatnod.
"Miért fáj neked ha én a fideszre szavaztam?"
Talán mert más, épeszű emberekkel is kikúrtál...
14:53
"Csak idén vagy egy tucat tüntetés volt az ellen amit a fidesz csinál!"
Tucatszor tüntetett ugyanaz a pár száz fős facebook-csoport? Juj de izgi.
"Mert mindenki reménykedik valamiben...
Én is irtózom tőlük, és elkeserít, ami itt folyik. :(
De sajnos ez jobb most nem lesz, félek attól, ami jön.
Megpróbálok külföldre menni. :("
Végre egy korcs. Komolyan mondom mán hiányoltam űköt. :D
"Nekem azon ismerőseim is a fejüket verik a falba, akik a Fideszre szavaztak. Szerintem nincsenek már olyan sokan akik elégedettek vele"
Nincsenek sokan? Az egész országban nem találsz harminc embert aki elégedett lenne a Fidesszel.
"nem közvéleménykutatásokról van szó, az időközi választásokat is 2/3-dal nyeri a fidesz"
A Fidesz életibe nem nyert meg még egy őrsvezető szavazást sem.
"Én úgy látom, hogy a Fidesz kormányzat alapvető iránya jó"
Mert te is épp olyan szellemi fogyatékos vagy mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!