A Fidesz alkalmas az ország vezetésére?
NEM....
A fideszt nem érdekli semmi csak a saját zsebe.
Az államadósság az új duma amit az éltbe nem fogunk kifizetni mert több a kamata mint amit fizetni tudunk valaha. (Csak számolni tudni kéne,, )
(A másik kérdésem hogy nekem mi hasznom volt az államadósság felvételéből??) Nem én vettem fel én semmit nem láttam ezekből a pénzekből. Ti??
A rettenetes magas adók miatt mindenki csak elköltözik innen és minden leépül. Ehhez képest csak az adókat nővelik továbbra és új adókat találnak ki.
Emberségből megbuktak többször.
Terrorelhárításra meg ilyenekre van pénz.. (Mivan félsz Viktor?? )
Ebben az országban nem működik semmi. Nincs normális közgyógyászat nincs munka nincs nyugdíj. Viszont vannak adók és egyoldalú törvények. Annak a kevésnek akinek van munkája meg 6 helyett kell dolgoznia infartusig hogy ki ne rugják.
Az usában egy munkás kap 3000 dollárt 1000-ret oda költ ahová akar vígan megél 2000dollárból. Egy német munkás kap 2000 eurót 1500euróból megél 500eurót odakölt ahová akarja.
Egy magyar melós keres 70 ezret a megélhetéséhez 200kell de a többi 130-at meg onnan szedi össze ahonnan akarja.
Köszönjük viktor (kis v vel)
És kedves támogatóinak is...
A fidesz óta felénk trélerrel hozzák a f@szt.. :P
covenant!
Ez súlyos! Elmentettem!!XD)
"A fideszt nem érdekli semmi csak a saját zsebe. "
Sajnos mindegyiket csak ez érdekli. Ezek csak lekoppintották az előzőektől, hogyan kell tömni a zsebeiket:(
Covenant válasza tökéletes.
Az elmúlt 20 év legalkatlanabb kormánya.
Sikeresen elhitette,hogy CSDAk az elmult 8 év miatt kellenek a megszorítások,mert felelőtlenül vették fel a hiteleket. (Van benne valamennyi igazság)
Amikor kormányra került, Orbán teli szájjal pofázta,hogy nem kell az IMF,nem kell a hitel.
A MOLt mégis ilyen hitelből vette meg. Sőt,most új hitelről tárgyal velük.
Akkor miről is beszélt Orbán?
Aki azt írta hogy alkalmas ill. azt hogy jobb híján alkalmas, azoktól megkérdezném hogy az utóbbi 1 év alatt melyik országban éltek?
Jah és amit <covenant> írt az tényleg vicces! XD (és igaz :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!