Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha ma tartanának...

Szerintetek ha ma tartanának Magyarországon egy népszavazást az EU-ból és a NATO-ból való kilépésünkről, akkor hogy döntenének az emberek?

Figyelt kérdés

Legyetek szívesek azt is leírni, hogy szerintetek százalékosan hogy oszlanának meg a szavazatok az igenek és a nemek között. Kíváncsi vagyok ki hogyan vélekedik arról, hogy az elmúlt évek során mennyire változtak ezek az arányok.

Két link a csatlakozásokról szóló népszavazásokról:

[link]

[link]

2011. okt. 14. 23:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem fordított arányok lennének mint a wiki cikkben, tehát 85% kilépés mindkettőből 15 pedig a bentmaradásra szavazna.
2011. okt. 15. 07:20
 12/22 asmosys ***** válasza:
Mivel az ország önmagában láthatóan életképtelen gazdaságilag és katonailag is. Kb 25-30% szavazna a kilépésre.
2011. okt. 15. 07:51
 13/22 anonim ***** válasza:

biztos nem szavaznék az EU-ból való kilépésre

ez az egyetlen jó dolog Mo-n

szabadon itt hagyhatjuk az országot és bejárhatjuk Európát

2011. okt. 15. 12:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megoszlanak a vélemények ahogyan arra számítottam is. ha nem túl nagy kérdés, leírnátok azt is, hogy ti melyik kérdésben hogyan voksolnátok? (Nem gyűjtöm az infókat, semmi ilyesmiről nincs szó, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.) Én csak azért nem írom le, hogy hogyan szavaznék, mert nem szeretném ha előítéleteitek legyenek velem szemben a válaszadásoknál (sajnos elég gyakran szapulják a kérdezőket csak mert leírják ők is a véleményüket a feltett kérdéssel kapcsolatban).
2011. okt. 15. 19:45
 15/22 anonim ***** válasza:

EU: Nem

NATO: Nem

KGST: Igen

2011. okt. 15. 19:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Az EU-ból csipőből a kilépést választanám.

A NATO-val kicsit kényesebb a helyzet, de amint lenne rá lehetőség, hogy a varsói szerződés újra életbe lépjen csatlakozni kell hozzá.

2011. okt. 15. 21:49
 17/22 asmosys ***** válasza:

NATO: Marad voks. Magunkban csak konc vagyunk és több katona halt meg öngyilkosság miatt míg soroztunk mint a mostani aktív részvétel során. Ráadásul lenne egy rakat könyvből tanult katonánk aki soha nem látott harcteret. Az aztán a hasznos.

EU: Marad voks. Évente 1000 Mrd Ft jön a közös kasszából /vissza nem térítendő/ amit sehonnan nem tudunk pótolni. Ráadásul a versenyképtelen gazdaságunk helyzetét vámmal terhelt piacokkal vennénk körül. Nagy ötlet.

2011. okt. 16. 00:30
 18/22 anonim ***** válasza:

"Évente 1000 Mrd Ft jön a közös kasszából /vissza nem térítendő"

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy Magyarország még mindig nem hív le annyi EU-s pénzt, mint amennyi a ráeső rész befizetésre.

2011. okt. 16. 00:50
 19/22 asmosys ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:50

Több csatornán érkezik pénz. Nem egyről beszélünk.

2011. okt. 16. 01:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Mindkettőből kilépnék.
2011. okt. 16. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!