Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hozott a FIDESZ kormány az...

Hozott a FIDESZ kormány az elmúlt két évben klímaváltozás elleni védekezést elősegítő, ezzel kapcsolatos bármilyen törvényt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 00:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%
Klímaváltozás? Ugyan már! Kétharmaddal leszavazva, nem lesz klímaváltozás!
2011. okt. 14. 08:07
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Gondolkozóó: érdekel a téma, általában megnézem az erről szóló dokumentumfilmeket, többek között az Ébresztőfilmet is láttam, szóval kapisgálom, hogy mit is akarsz mondani ezzel a Rotschild témával. Most, hogy a figyelmembe ajánlottad, a Köztársaság bukását is tervezem megnézni. Viszont szentül hinni valamiben, amit a tévében (vagy az interneten) láttál, anélkül, hogy tudós (vagy isten :P) lennél konkrét tapasztalatokkal, szerintem nem lehet. Épp ezért kell nyitottnak maradni mindkét elképzelés irányába.

Talán tudat alatt írtam először szénhidrátot, mert szénhidrát megvonásosan étkezem egy hónapja.

2011. okt. 14. 08:17
 23/27 anonim ***** válasza:
76%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 05:01

Esetleg nézd meg azt a három perces videót, amiben meginterjúvolják David Rothschildot. És utána nézd meg, hogy ki szervezte a LIVE EARTH nevű rendezvényt...

2011. okt. 14. 11:02
 24/27 anonim ***** válasza:
76%

Talán tudat alatt írtam először szénhidrátot, mert szénhidrát megvonásosan étkezem egy hónapja.

Csak nem versenyre készülsz? :)

Én nem kérem, hogy nézd meg mindkét filmet, pont azért vágtam ki a belőlük azt a részt ami az éghajlattal foglalkozik.

2011. okt. 14. 11:06
 25/27 anonim ***** válasza:
23%

"Viszont szabadon berúghatsz a pálinkádból."

Eddig is szabadon berúghattam, ez nem a Fidesz érdeme.

2011. okt. 14. 11:10
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos adják-veszik a szén-dioxid kvótát a Rotschildok pedig meggazdagodnak belőle.
2011. okt. 14. 12:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, láthatod. Már régóta nem vöröslik az ég, hanem sárgállik.
2012. jan. 11. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!