Hozott a FIDESZ kormány az elmúlt két évben klímaváltozás elleni védekezést elősegítő, ezzel kapcsolatos bármilyen törvényt?
Köszönöm a sok választ!
Gondolkozóó: érdekel a téma, általában megnézem az erről szóló dokumentumfilmeket, többek között az Ébresztőfilmet is láttam, szóval kapisgálom, hogy mit is akarsz mondani ezzel a Rotschild témával. Most, hogy a figyelmembe ajánlottad, a Köztársaság bukását is tervezem megnézni. Viszont szentül hinni valamiben, amit a tévében (vagy az interneten) láttál, anélkül, hogy tudós (vagy isten :P) lennél konkrét tapasztalatokkal, szerintem nem lehet. Épp ezért kell nyitottnak maradni mindkét elképzelés irányába.
Talán tudat alatt írtam először szénhidrátot, mert szénhidrát megvonásosan étkezem egy hónapja.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:01
Esetleg nézd meg azt a három perces videót, amiben meginterjúvolják David Rothschildot. És utána nézd meg, hogy ki szervezte a LIVE EARTH nevű rendezvényt...
Talán tudat alatt írtam először szénhidrátot, mert szénhidrát megvonásosan étkezem egy hónapja.
Csak nem versenyre készülsz? :)
Én nem kérem, hogy nézd meg mindkét filmet, pont azért vágtam ki a belőlük azt a részt ami az éghajlattal foglalkozik.
"Viszont szabadon berúghatsz a pálinkádból."
Eddig is szabadon berúghattam, ez nem a Fidesz érdeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!