Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hozott a FIDESZ kormány az...

Hozott a FIDESZ kormány az elmúlt két évben klímaváltozás elleni védekezést elősegítő, ezzel kapcsolatos bármilyen törvényt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 00:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

Jólvan maradj tudatlan birka, én megpróbáltam. Ja, és a linkjeimet meg ne nézd, még a végén nem csak egy oldalról látsz majd rá a dologra.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy mi bocsáthat még ki szén-dioxidot, de az egyszerűség kedvéért csak az élővilágot állítottam szembe a növényzettel, hogy az ilyenek is mint te megértsék, de látom még így sem sikerült.

2011. okt. 14. 00:56
 12/27 anonim ***** válasza:
61%
Rendben térjünk vissza: mit tud a Fidesz kezdeni a Nappal szerinted? Mert szerintem semmit. Épp ezért nem is tett semmit.
2011. okt. 14. 00:58
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Klímaváltozás elleniről nem tudok, de azt elősegítőről igen: a nagy köbcentis autók (több kibocsájtás) regisztrációs adóját csökkentették,míg a kis kibocsájtással rendelkező kis köbcentis autókét megemelték,így a nagy köbcentis autók vásárlását ösztönzik.

Nem a szén-dioxid léte vagy nem léte a légkörben a lényeg, hanem annak megnövekedése (kb +50%)

Amúgy hogy lehet a szén-dioxidot a szénhidráttal összekeverni???? :o

2011. okt. 14. 01:08
 14/27 anonim ***** válasza:
szerintem nem.
2011. okt. 14. 04:59
 15/27 anonim ***** válasza:
35%

"Rotschildok és a felmelegedés:"

na itt mész el te a p*csába!

Az egy dolog, hogy utálod Rotschildékat.

Szíved joga.

Az egy dolog, hogy te annak az irányzatnak hiszel, mely szerint nem lesz globális fölmelegedés. (erről is vitatkoznak egyébként)

De ez b+, hogy ezt is a Rotschildokkal mosod össze, ez már a vég.

Komolyan, kezeltesd magad, és ne higgy el minden baromságot!

2011. okt. 14. 05:01
 16/27 anonim ***** válasza:
38%

Gondolkozó (na, a neveden is annyit gondolkodtál, mint a világ működésén).

Szerinted, a széntelepek (illetve kőolaj, földgáz) hogyan kerültek oda, és mennyi idő alatt?

Igen, millió éves folyamat során, a növények beépítették magukba a szén-dioxidot, majd amikor elpusztultak, és a föld alá kerültek, akkor ez a CO2 nem tudott felszabadulni újra, így egy halott növénnyel kevesebb CO2 volt a levegőben. És itt elképesztő mennyiségről beszélünk, ami az elmúlt pár SZÁZ MILLIÓ évben ősszegyűlt. Tehát ennyi idő alatt ilyen elképesztő mennyiséggel sikerült csökkentenie az élővilágnak a levegő CO2 tartalmát.

És mi, emberek, mit is csinálunk? Fogjuk ezeket a telepeket, és elégetjük. Fogjuk, és újra feleregetjük a levegőbe, alig kétszáz év alatt, majdnem az összes szén-dioxidot, ami százmilliók alatt megkötődött.

De persze, hajtogasd csak a baromságaidat, és legyél büszke arra, hogy te "mindent jobban tudsz". Vagy szerinted a C02 üvegházhatása is baromság? Igazából olyan nincs is, és a Föld átlaghőmérséklete -10 fok körül van (ennyi lenne a normális gázmennyiség melett. Na, mi ezt már sikeresen kitoltuk, és egyre feljebb tornázzuk).

Ajánlom figyelmedbe a Vénusz idilli világát. Természetesen ott sem létezik az üvegházhatás, de valami fura oknál fogva a Vénusz felhő borította felszíne forróbb, mint a naphoz sokkalta közelebbi Merkúr felszíne. De ez is csak a zsidótőke átverése...

2011. okt. 14. 06:07
 17/27 anonim ***** válasza:
52%

"A klímaváltozás okozója a nap. Mégis mi a lótúrót tudna ez ellen csinálni a Fidesz?"

Eltakarhatná a napot.

2011. okt. 14. 06:24
 18/27 doboszoli ***** válasza:
34%
Majd jól megemelik a gáz árát, a környezet védelme érdekében, és a probléma megoldódik.D)
2011. okt. 14. 06:31
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

Hát perszehogypersze.

Átnevezték a tereket, néhány utcát, és a ferihegyi kétszázéves hagyományt.

Valamint a "Bálám szobra"-ról is szó esett (khm... ki is mondta ezt pár napja... khmmm)

Viszont szabadon berúghatsz a pálinkádból.

Ezek neked nem eléggé meggyőzőek? Én nem is értelek. Mindenesetre vigyázz az ilyen jellegű kérdésekkel, mert már független bíróság sincs, nem csak környezetvédelem.

2011. okt. 14. 07:46
 20/27 anonim ***** válasza:
80%
Az is egy döntés, hogy nem csökkentette az üzemanyagok jövedéki-adóját, így többen teszik le az autót, csökken a CO2 kibocsátás.
2011. okt. 14. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!