Köztudott mi? Mert te minek mentél? Szakavatott elégedetlenkedőnek?
2011. okt. 13. 19:56
32/40 A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok.
2011. okt. 13. 19:57
33/40 anonim válasza:
A válaszom tömör lesz:
NEM
2011. okt. 13. 20:04
34/40 anonim válasza:
"Ha ennél is részletesebb kell, nézz utána, nem fogok a kedvedért titkárnői munkát végezni."ű
pedig ezt te elég sokszor elvárod másoktól fizetett fideszes trollocskám :)
2011. okt. 13. 20:08
35/40 anonim válasza:
Igen? Ez esetben remélem nálad 5 ember csinálja amit egy gép tudna...
2011. okt. 13. 20:09
36/40 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok."
Igen?
És feltetted ezt a kérdést?
isteneeeem...
2011. okt. 13. 20:10
37/40 anonim válasza:
" De gondoljatok arra, hogy ki akar élete végéig 10 órákat a gép előtt ülve kódokat pötyögni? Nem véletlen hiányszakma, köztudott, hogy az informatikusoknak leépül a szociális körük, csajuk se nagyon van."
Ez nem igaz. Azoknak igen akik kockák. Tehát hazamennek és játszanak. A többségre ez nem igaz.
2011. okt. 13. 20:30
38/40 anonim válasza:
Sok igazság és féligazság olvasása után ez a mondat hagyott mély nyomot bennem :
"...Ennyire futotta a 21 év alatt nagyjainktól, történészeinktől, politikusainktól,közgazdászainktól..."
Ezt a mondatot "ma 18:39" -es tollából olvasva
...talán itt van a kutya elásva...
Ökörköri
2011. okt. 13. 21:37
39/40 anonim válasza:
19:54
"ki akar élete végéig 10 órákat a gép előtt ülve kódokat pötyögni?"
Én hobbyként néha csinálom, nem rossz az.
"Nem véletlen hiányszakma, köztudott, hogy az informatikusoknak leépül a szociális körük, csajuk se nagyon van."
Ne marháskodj.
2011. okt. 13. 22:04
40/40 anonim válasza:
Én azért vitatkoznék evvel a külker. egyenleggel, mivel a pozitívum szászerüleg talán helyes, mivel nem néztem utána, de ha az országban müködő külföldi vagy multicégek termékeinek hovatartozást vizsgálnám biztos,tudom, hogy az alapanyagok nagy része külföldről származik. Én is dolgoztam multinál és biztos tudom, hogy az irószertől a csomagoló anyagig, továbbá az alu.önténytől a krómozott csavarig és anyáig mind-mind külföldről származott. Onnan hozta be ahol olcsóbb volt. Ő sem volt teljesen hülye. Tehát a kivitelt ilyen tekintetben mivel van egy kis közgazd.rálátásom ilyen szemszögből is mérleglem és nem tudom evvel számoltál -É. Jó lenne, ha igazad lenne, de ugy gondolom ,hogy ebben a tekintetben felszínes a tudásod. Az ember persze nem ért mindenhez, de azért az igazságot nem szabad kisajátítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!