A multik mekkora vödörrel fogják a fidesz és az mszp zsebébe önteni a pénzt a következő választások alkalmával?
Már csak abból kiindúlva hogy a két új párt a Jobbik és az LMP sok közös elven vannak. Ilyen a multik kedvezményeinek drasztikus csökkentése és a kkv k előnybehozása. A többkulcsos adó visszaállítása, stb stb.
Gyakorlatilag mind a kettő egyfajta szociális piacgazdaságban gondolkodok, csak az egyik inkább nemzetközösségben a másik individualistábban.
De mind a kettőben meg van az hogy nincsennek még elkötelezve a nyugati nagytőkének, multiknak és finánctőkének és nem zsrólhatók!
"Azért nem kell elvetni a sulykot. Nem csak a 80 és a 400 ezres fizetés létezik. 400 ezret valóban nem éri meg fizetni a multinak egy egyszerű munkásnak.
Ma az átlag a multiknál a havi nettó 120e és ebben a vezetői bérek is benne vannak.
Mikor értitek meg hogy havi 250e nettó alatt, soha de soha nem alakúlhat ki igazi gazdaság az országban.
Egyszerüen a fogyasztás hiánya miatt hiszen már nem csak az emberek nem képesek megélni a jövedelmeikből, de az állam sem képes ellátni a feladatait.
Mi kell még hogy gondolkodjatok?
" 400 ezret valóban nem éri meg fizetni a multinak egy egyszerű munkásnak."
Akkor zárjon be és takarodjon kifelé! Nem kötelező neki itt élősködni.
Nagyon hamar bejött a kívánságod. Az Elcoteq már megy is kifelé. Most gondolom örülsz, hiszen ezt akartad.
Azért az az 1500 család nem feltétlenül gondolja így.
""Nagyon hamar bejött a kívánságod. Az Elcoteq már megy is kifelé
Nem zavar hogy csődöt jelentett sé nem egyszerüen összepakolt mert én azt kívántam?
Ha az ostobaság fájna......!
Ne ostobázz hirtelen felindulásból.
Csődbe mentek, mert a magyar feltételek mellett nem tudtak nyereséget termelni. Nem az egész Elcoteq ment csődbe, csak a magyarországi leányvállalat.
Ezt mondtam, nem fognak a multik pénzt vinni a politikába. Mi a fenének? Ezért? Fel tudják azt használni saját maguk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!