Miért szeretjük Orbán Viktort? Nyilván van pozitív oldala is. Feltették miért nem szeretjük, most itt van az ellenkezője
Igen, nekem meg az tűnt fel, hogy mostanában a fiatal magyar lányokat egyre inkább vonzódnak a cigány férfiakhoz, legalábbis egyre többet látok kézenfogva sétálni az utcán.
(Félreértés ne essék, férfi vagyok)
Orbán egy politikus. Normális ember azt szereti, akit ismer. Az ide írogatók közül szerintem eléggé kevesen ismerik Orbánt.
Éppen ugyanúgy vonatkozik arra is, hogy utáljuk. Orbán csinál egy munkát, meggyőződésből, vagy sem, a lényeg, hogy valamilyen módon csinálja. Ez őt, mint embert annyiban minősíti, hogy van az a pénz, amiért...
Mint ahogy minden ideírogató is hazudna bármit, ha kapna érte egy rakat pénzt. A törvényeket nem ő hozza, az intézkedéseket szintúgy nem. Csupán a kirakatember, aki kezet fog a diplomatákkal, aláír papírokat (de az is inkább az államfő feladata) felolvassa a szakembergárda által írt papírokat. És ezzel kb ki is merült az, amit Orbán csinál. Mint ahogy az amerikai elnöknek sem feladat az intézkedés, csupán ő a kirakatember, akit a népek gyűlülnek/szeretnek, és a legtöbbnek elképzelése sincs arról, hogy az adott figura mit is csinál...
09:20
Remélem tisztában vagy vele, hogy hülyeségeket beszélsz.
Mert céltudatos, a cél ugye szentesíti az eszközt, és mint
ilyen mindent megtesz hogy sokáig szerethessük a legfőbb bársonyszékben.
Jól választ(at)ja meg a többieket, elnököt, alkotmánybírót, ügyészt, így egyetértés van mindenben és ugye tudjuk az egyetértésben lehet a leghatékonyabban dolgozni, így juthat legtöbbre az ország.
"Mint ahogy minden ideírogató is hazudna bármit, ha kapna érte egy rakat pénzt."
Egyetlen ideírogató hazudik, az pedig te vagy.
"Mint ahogy minden ideírogató is hazudna bármit, ha kapna érte egy rakat pénzt."
Már ne is haragudj, de 100 milliárd forintért sem tenném tönkre egy nemzet jövőjét. Főleg, ha az én nemzetemről van szó.
Ha te igen, akkor egy elég undorító féreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!