Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a Jobbik javaslatá...

Egyetértesz a Jobbik javaslatával, mely szerint választójog csak 8 általános esetén jár?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
82%
Az alapvető emberi jogokhoz alapvető emberi intelligencia és viselkedés is kellene...
2011. okt. 12. 16:29
 52/62 anonim ***** válasza:
28%

16:28

Mint külföldön élő magyar, ne szólj bele az itteni dolgokba. Te elhúztad innen a csíkot, nem te élsz itt, hanem mi, te foglalkozz a saját választott országoddal.

2011. okt. 12. 17:41
 53/62 anonim ***** válasza:
34%

„A korhatárt viszont lejjebb vinném, egy 16 éves már igenis van elég értelmes.”

Én meg följebb, legalább 25-re.

2011. okt. 12. 17:48
 54/62 anonim ***** válasza:
7%

" Latom draga nemzettezsviiireim torolve lettek a valaszaim!

Akkor megegyszer elmondom!

Ket ember egyenlosege alatt nem a vagyoni,nem a tarsadalmi helyzetet es meg csak nem is az iskolazottsagat ertjuk!Hanem az alapveto" emberi jogokat!Az koze' tartozik a va'laszta's joga is!!Es megegyszer elmondom hogy vilagos legyen!A jobbik ezen javaslata nem "csak"az alkotmanyt serti!Fuggetlenul attol hogy fingtok,vagy sem ra'!Az hogy kinek mi tetszene,az a sajat problemaja!"

Teljes mértékben egyetértek.

2011. okt. 12. 18:35
 55/62 anonim ***** válasza:
5%
Nő vagyok, diplomás, és pályakezdő munkanélküli. Elvennénetek az én szavazati jogomat?
2011. okt. 12. 18:46
 56/62 anonim ***** válasza:
90%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:46:

Ez most hogy jött ide?

Persze hogy nem.

2011. okt. 12. 19:00
 57/62 anonim ***** válasza:
2%

Akkor is ezt fogod mondani ha ne addj Isten ertelmileg serult gyermeked szuletik,es azt mondjak neked,sajnos a te gyermekednek nincsenek alapveto" emberi jogai,mert nem kello"keppen intelligens hozza'?

Vagy ki fogja felmerni azt,ki mennyire intelligens?Talan te?

Egyebirant ha ezen fog mu'lani,ne legy biztos benne hogy neked lesz valaszto'jogod!

2011. okt. 12. 20:43
 58/62 anonim ***** válasza:
2%
Uccso' vagyok...Es ez a 16.29-nek szolt!
2011. okt. 12. 20:45
 59/62 anonim ***** válasza:
8%

15:58

"Olyanról még nem hallottál, hogy értékes ember"

Hallottam már róla, és bántja is a fülemet. Az ember nem eszköz, nem vagyontárgy. Nincs értéke, méltósága van. Szokj le arról, hogy vagyontárgyaknak vagy szerszámoknak tekinted az embereket. Kicsit elavult szemlélet, nagyjából 2000 éve.

"Szerinted ez a 2 ember egyenlő?"

Az emberek egyenlők. Ez az elv azt fejezi ki, hogy mindegyik ember autonóm, azaz meg tudja mondani (és csakis ő tudja), hogy ő maga mit akar, mi a jó neki.

Attól, hogy nem érted az olyan fogalmakat, mint pl. az egyenlőség elve vagy az érték fogalma, attól még nem kell háborognod. Meg lehet ezeket tanulni, csak olvasni kell hozzá.

2011. okt. 12. 20:55
 60/62 anonim ***** válasza:
100%
De értem a fogalmakat, csak választása mindenkinek van, ezzel az erővel, aki köztörvényes bűnöző, miért nem szavazhat? Ő nem egyenlő?
2011. okt. 12. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!