Egyetértesz a Jobbik javaslatával, mely szerint választójog csak 8 általános esetén jár?
""Nem. Az iskolai végzettség nem feltétlen jelent több észt.
Ebben igazad van, de csak abban az esetben ha legalább egy általános műveltsége, logikára épülő felfogása kicsiszolódik az embernek. Aki a 6. at 3× járta és 4. nek nem fut neki, az szerintem nem egy kicsiszolt emberfő.
Kovács Gültem válasza:
Mellesleg jó lenne sok 13-14 éves szavazó?
Attól, hogy 8 általánoshoz kötnék, a szavazó korhatár meglenne.Igen, talán akkor sokan nem egy kiló krumpliért x-elnének.Teljesen normális, hogy akinek az alap iskolája nincs meg, ne szavazzon, jogsija se lehet.
akkor inkább szavazzon az aki vagyonos és férfi nem? mint régen, ha akkor is jó volt most is az lesz...
Minden magyar állampolgárnak (aki betöltötte a 18at) joga van szavazni és kész
nekem van olyan ismerősöm akitől még azt sem kérdezném meg, hogy hány óra van mert annyira idióta
Pedig megvan neki a 8 általános
elnézést nem válaszoltam...
Nem értek vele egyet, de szerintem felesleges róla beszélni, mert a jobbik javaslata kb annyit ér mintha én javasolnám, úgysem fogadják el.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:33
Eddig se volt "vendégnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!