Mit szóltok ahhoz, hogy a kávét is érinti majd a chips adó és ebből kifolyólag 250Ft-al, fog nőni kilónként az ára?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:05
2/23 anonim válasza:
Várható volt, hogy megint olyanra teszik, aminek nem fogja jelentősen befolyásolni a fogyasztását, és lehet kaszálni rajta.
4/23 anonim válasza:
Egy érdekes cikk:
Érdemes elovasni amit kiemeltem, vajon miért ezekre vetik ki a sarcot:
"Az ízesített sörök után literenként 35, az alkoholos frissítők után literenként 100 forint adót kellene a gyártóknak fizetni. Az indoklás szerint a narancsos, citromos, grépfruitos, almás sörök, illetve az üdítők és a röviditalt tartalmazó italok egyrészt cukrot tartalmaznak, másrészt a fiatalok is szívesen fogyasztják,......."
5/23 anonim válasza:
Már akkor megmondtam, amikor először elkezdték pedzegetni, hogy bevezetik, hogy ez lesz.
Először bevezetik kevés termékre, kis összegre, aztán majd szépen ki lehet terjeszteni más termékekre és emelni.
Bejött? Bejött.
Bárcsak a lottón jönnének be így a megérzéseim.
6/23 anonim válasza:
Szerintem ennél jóval többel kéne emelni, és a cigaretta árát minimum megduplázni.
7/23 anonim válasza:
Nem kellett hozzá megérzés, hiszen ez így működik nagyon sok országban. Az USA-ban szinte mindenen rajta van, a németeknél hamburgeradónak hívják és a cukros, és zsíros termékeken van rajta.... nem mi találtuk ki
8/23 anonim válasza:
Én nem bánom végül is, megvagyok ezek nélkül is, csak nem tudom kinek jó az, hogy ahelyett, hogy megmondanák őszintén, hogy kell nekik a pénz, arra fogják, hogy egészségtelen. Ugyan ki hiszi ezt el?
9/23 anonim válasza:
Nem élek káros szenvedélyekkel, de semmi értelme annakamit csinál a fidesz. Ugyanis 0/1% os várható növekedésmellett, tekintettel a jövedelem viszonyokra, kontraproduktív minden + adó ft.
10/23 anonim válasza:
Nekünk még lassan a zsíros kenyér megszerzése is gondot jelent nemhogy az egészségtelen "luxus" kaják igy az adó bevezetése nem érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!