Nem érdekes számotokra, hogy a "nemzeti dolgokra" egy egész iparág épült ki hazánkban?
Nem értem, hogy mi a probléma.
Én azokat a dolgokat veszem meg, amelyekre szükségem van. Szükségem van könyvre, az eseteke 70%-ában könyvtárból kölcsönzök, de néha igenis úgy gondolom, meglepem magam egy könyvvel, ami az enyém is lesz (most készülök megrendelni Vona Gábor könyvét). Amilyen témájú könyveket én olvasok, leginkább hazafias boltokban lehet megszerezni.
Újságot olvasok napi szinten, Vas népét, helyi hírújságot, de ami engem érdekel, az benne van a Barikádban és a Karpatia magazinban. Miért ne venném meg? Más lány meg Cosmot meg Joy-t vesz.
A ruháim nagy része pedig turkálós, mert nem tehetem meg, hogy mindegyik plázás legyen, másrészt nem is vonzódom azokhoz a ruhákhoz. Azonban van néhány Magyar Harcos ruhám, mert nagyon-nagyon jó minőségűek, megszolgálják az árukat, ezen kívül szépek is, hozzám közeliek (és tényleg magyar).
Kitűzőm nincs, mert nem viselek, de van Magyarországos hűtőmágnesünk. Szép. :)
És hadd vegyen már meg a nemzeti rockot játszó zenekarok CD-jét, ha egyszerűen azért a zenéért vagyok oda!
És igen, ha ezekből valamit hazafias boltokból tudok beszerezni, onnan fogom, hogy támogassam azokat, akik úgy gondolkodnak sok mindenről, mint én.
És mi van akkor, ha ők ebből élnek meg? Nekik is enni kell, gyerekeik vannak, számlákat fizetnek ésatöbbi
Magyarország pedig elvileg egy szabad ország, ott szerzem be a dolgaimat, ahol akarom, ezzel azt támogatok, akit akarok. Pont.
L20
,, Itt neked esik nehezedre olvasni, mert többen is kifejtették, hogy ez mindenhol így van, de szerinted ami magyar jelképekhez kötődik, az giccs és szemét."
Még véletlenül se olvasd el amit írok. Oké? Az hülyeség. Magyarellenes vagyok és kész, nem kell elolvasni mit pofázok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!