Nem érdekes számotokra, hogy a "nemzeti dolgokra" egy egész iparág épült ki hazánkban?
Bizony így van ez. Ez egy jó üzlet. Kiváncsi lennék, hogy pólókból, ilyen olyan giccses vackokból mégis kinek folyik be a sok bevétel? Vajon ő ,,mennyire magyar"?
Azon se csodálkoznék ha a nemzeti giccsek gyártói nem is magyar cégek, nem is magyar tulajdonnal. Vagy ha van magyar részesedés, akkor is szépen viszi ki külföldre a nyereséget az illető...
A sok buta ember meg örömmel veszi a sok szemetet...mert ez csak giccses szemét( hű mit kapok ezért, igen zsidó hazaáruló-nemzetellenes vagyok, tudom)
Aminek lenne értelme, mondjuk azoknak a termékeknek a promotálása amik hungarikumnak számítanak.
Aztán. Igen, jó ötletek ezek a nemzeti vásározások, meg Magyar Sziget, de ne abból álljon, hogy árpádcsíkos rongyot, Nagy-Magyarországos pólót, meg turult árulnak, mert ez giccses szemét.
Áruljanak a régi magyarsághoz kapcsolódó kézműves termékeket
Ha valaki olyan hű de magyar, öltözzön be cifraszűrbe, ne turulos szarba!
Vagy sok munkanélküli villanyszerelő, munkanélküli stb próbál valami módon kiutat találni, túlélni. Ha például versenyképes gépgyártásunk kohászatunk, vegyiparunk, mezőgazdaságunk már alig van akkor legalább legyen versenyképe a magyar karikásostor, és bőrerszény ipar, valamint a fapapucs, és a pólóipar.
Ennek az lesz az eredménye hogy egy erős mag, fog kiépülni eköre a "szubkultura" köré...
Az emberekbe sikerült belenevelni a fogyasztói szemléletet miszerint örökké vásárolni kell, ha kell, ha nem. E körül forog minden...csak mások a szereplők. Van ennek az örökös vásárlásnak több variációja is:
Nacionalizmus
“Magyar seggbe magyar lófaszt!”
Sovinizmus
“Minden seggbe magyar lófaszt!”
Globalizmus
“Minden lófaszt magyar seggbe!”
Internacionalizmus:
“Minden seggbe minden lófaszt!”
,,Dantessel együtt alapítsatok egy "Senki ne csináljon semmit ami magyar nemzeti jelképekhez köthető, mert undorodunk a magyaroktól, de azért nem el nem húznánk közülük" klubot.
"
Úgy tudtam, hogy a hozzád hasonlók képtelenek olvasni. Pedig már a 7-8 éves gyerekek is folyékonyan olvasnak.
Én csak a giccs és a szemét ellen szóltam, nem pedig a magyar , nemzeti dolgok ellen. Sőt. Kimondottan támogatom ha valaki a magyarságot jelképező, ahhoz kapcsolódó termékeket venne.
De megismétlem, Trianonos póló, piros-fehér csíkos ronydarab, az giccs, az szemét, és ne pedig nemzeti magyar dolog.
De áh...úgy se fogod fel. Igen, mindentől undorodok ami magyar. Így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!