Tényleg bevezetik az ebadót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 16:29
1/11 anonim válasza:
Ja állítólag lesz.Bár én úgy tudom volt már régebben is csak aztán megszünt.Akkor 2 kutya után kellett fizetni vagy mi.Legközelebb veréb adót találnak ki, ahány veréb ül a kerítésen annyi ezret vonnak le adóként.Pff.
2/11 anonim válasza:
Lesz. Hallottam a hírekben, hogy egy kormányzati illetékes magyarázta, hogy ez miért lesz jó nekünk.
3/11 anonim válasza:
Vezessünk be papagáj és tengerimalac adót is.
4/11 anonim válasza:
Mostanában azon gondolkodok, hogy a középkorban miért volt kevesebb adó, mint manapság.
5/11 anonim válasza:
Ó hajszáladót nem..Vagy bolhaadót..
6/11 anonim válasza:
Szerintem inkább kellene "nem dolgozom, mert minek?" -adó. Esetleg még politikus adó-ahány rossz döntés, mondjuk úgy 20 évre visszamenőleg, úgy az adott "projectnek" mondjuk a 15%-a, és az fizeti aki(k) aláírta/aláírták, a többi aki csak bólogatott nekik legyen fejenként 10%. Kiköltözök külföldre és ha hazajövök nemfogok meglepődni: levegőadó (ahányat beszívsz, és kifújod, környezet Co2 szennyezettsége alapján, lélegzetvételként 35Ft. Vizet iszol-adó, hip-hop lemegy a napi két liter 0.2literre, levágod a körmöd-adó (környezetterhelés), zöldséget eszel-adó (chips után nem lepődünk meg)....
8/11 anonim válasza:
chips adó, eb adó, várom hogy mikor kell azért fizetni, mert levegőt vettem... Hmm légzés díj vagy levegő adó?
9/11 anonim válasza:
itt nálunk Szlovákiaban is van de csak törzskönyvezett kutyusnak... volt anno 2 németjuhászunk arra kellet fizetni de utcamixre nemigen kell nemtudom pontosan hogy van egyébként már nincs kutyánk
10/11 anonim válasza:
Elsőre elgondolkodtam rajta, hogy talán még értelme is lehet a kóbor kutyák miatt. Hátha kevesebb lenne tőle. De aztán arra jutottam, hogy valószínűleg nem a kutyagyűlölő vagy nemtörődöm gazdák fognak 2-nél több kutyát tartani, viszont rengeteg olyan ház van, ahol meg egy kutya napozik hátul a lánc végén, akivel etetés/itatáson kívül nem biztos, hogy törődnek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!