Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy ezeket a...

Pro Patria kérdése:

Hogy lehet, hogy ezeket a videókat eddig csak ilyen kevesen látták?

2011. okt. 4. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:

2 Pataki Attila szám, és egy "barbárok" című videó, amit regisztráció nélkül nem lehet megnézni.

Szerintem ezért. De most miattam eggyel több lett a nézettsége annak a kettőnek, amit meg tudtam nyitni.

2011. okt. 4. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nem sok mindenkit érdekelnek, de most reklámoztad egy kicsit :)
2011. okt. 4. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

"Magyar vagyok, és büszke vagyok rá. Magyar vagyok, és tisztelem a nemzetemet, de minden más népet is! Magyar vagyok, és nem engedem, hogy valaki a magyarok nevében szégyent hozzon a nemzetre emberhez méltatlan viselkedéssel, mások kárán való előbbrejutással! Magyar vagyok, és egyformán elítélem Szálasi nyilas vészkorszakát Rákosi kommunista terrorjával. Magyar vagyok, és egyaránt magyar velem mindenki, aki ebben az országban él velem együtt. „A hazaszeretet ott kezdődik, amikor egymást szeretik azok, akik egy hazában élnek". Magyar vagyok, és követelem minden magyar testvérem szabad létét, de nem kívánom magaménak más népek otthonát! Magyar vagyok, és védem a magyar kultúrát, nyelvet az idegen hatalmak törvényeitől éppúgy, mint az alantas használóitól! Magyar vagyok, és tisztelem őseimet, tetteiket, vérüket, de nem tartom magamat őmiattuk kiváltságosnak, és nem tűröm a kiszínezésüket! Magyar vagyok, s szem előtt tartom: „aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan"!

Magyar vagyok!"

Egyébként tetszik, egyetértek vele!

2011. okt. 4. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként is pontosan látja a Jobbikot és szavazótáborát, magam sem foglalhattam volna össze jobban.
2011. okt. 4. 15:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagy tudásra vall, hogy ő nem nacionalista, hanem patrióta :D

Legalább a wikipediát használta volna, ha már könyv nem volt a kezében.

2011. okt. 4. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Senkit se érdekelnek.
2011. okt. 4. 17:07
 7/8 A kérdező kommentje:

A wikipédia ezt írja:

"Köznapi használatban gyakran keveredik a jogkorlátozó nacionalizmussal vagy éppen a kirekesztő és gyűlöletet szító sovinizmus fogalmával, azonban ezek a fogalmak nem ugyanazt jelentik: a nacionalizmus és a sovinizmus politikai ideológia, míg a hazafiság inkább erkölcsi nézet, ami a haza eszményét erkölcsi hivatkozási pontnak állítja be."

"A valódi hazafiság soha sem lehet nacionalista vagy soviniszta."

2011. okt. 4. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:

"Legalább a wikipediát használta volna, ha már könyv nem volt a kezében."

Hát ezzel pont te ne példálózzál...

A múltkor hiteltelen volt neked a wikipédia, mert a "zsidók írják".

Egyébként meg lehet, hogy neked nem ártana megnézni azt a szócikket...

2011. okt. 5. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!