Ha választanod kellene a két párt közül, akkor az MSZP-re vagy a FIDESZ-re szavaznál a 2014-es választáson?
Figyelt kérdés
Más lehetőség most nincs, csak ez a kettő.
Játékszabályok:
Kerüljük az egymást lefikázó megjegyzéseket.
Köszönöm.
2011. szept. 29. 13:51
11/30 anonim válasza:
Elég hipotetikus hogy csak közülük lehet választani. De ha már így szól a kérdés akkor legyen. A fideszre szavaznék lévén, hogy a szavazástól való távolmaradást marhaságnak tartom.
12/30 anonim válasza:
Előbb vágom le a kezem, minthogy bármelyikre szavazzak...
13/30 anonim válasza:
"Arra kérnélek benneteket, hogy ne ponzozzátok le egymást!!!"
na, azt itt kérheted...
van, akit ez éltet.
14/30 anonim válasza:
a bal, vagy a jobb karodat vágják le?
17/30 anonim válasza:
A fidesz most cseszi el az országot+olyan hülyék mint a s*gg, zsarnoki módszerekkel irányítanak, képmutatóak, belenyulnak az emberek nyugdíjába és még sorolhatnám, szóval inkább az MSZP
18/30 anonim válasza:
Tök mindegy kire szavazol.. pár év , jön a másik és mindent elbarmol :D
19/30 anonim válasza:
én jobbikos vagyok de ha nincs más választási lehetőség akkor az MSZP
20/30 anonim válasza:
a kettő közül inkább az mszp.
de ezt nem gondoltam két éve, hogy az mszp-t bármikor is válaszolni fogom egy ilyen kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!