Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nehezebb lesz az élet jövőre?...

Nehezebb lesz az élet jövőre? Igen. Köszönjük fidesz.

Figyelt kérdés

[link]

És előre borítékolható hogy ezt a költségvetést is ki kell majd igazítani néhány száz milliárddal év közben!

2011. szept. 28. 21:03
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Én megértem hogy nagyon nehéz.És azt is hogy nem lesz jobb.Egy ideig.De egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy ezt meg kell lépni.MOst mert most még meg lehet lépni-később csak autókat gyújtogathatunk meg fosztogathatunk amikor becsődölünk mint a görögök.

Sem fideszes sem mszp-s sem semmilyen párti nem vagyok.De bárki lenne kormányon ezt tenné ha nem akar államcsődöt bejelenteni.Lehet hogy nem a legjobb módon teszi, lehet hogy a kelleténél jobban "sanyargat" ezzel, de ezt kell tenni.

Egyetértek azokkal is akik azt mondják, ha már itthon tanul valaki a mi pénzünkön az vagy váltsa ki ezt azzal hogy visszafizeti, vagy itthon dolgozza le.

És egyetértek azzal is most hőbörögnek sokan..Csak nem állok közéjük.Nem gondolom, hogy azért mert közönyös vagyok.Inkább azért mert értem miért teszik, és el kell fogadnom.Ahhoz hogy később jobb legyen..vagy ha nem is lesz jobb de az esélyt megadjuk ezzel rá.

2011. okt. 13. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!