Magyarország nyugati vagy keleti ország?
Itt a legtöbbet a jobboldaliak hangoztatják, hogy Magyaroszág a kelet része? Mi ez az új hülyeség? Mi keleti Magyarországon? Én úgy tudom, hogy a kultúránk 90%-a vagy annál is több a környező népektől származik, tehát európai vagy nyugati, ha így jobban tetszik. Ami keleti az a névsorrend, a dátumozás és a csodaszarvas legendája. Ennyi maradt a nagy keleti örökségből - amit én nem is bánok. Mi ez a nagy kelethez dörgölődzés? Tudják itt egyesek, hogy a keletiek, hogy bánnak a rokon népeikkel? Az újgurokat, tibetieket úgy elnyomja a kínai kormány, mint a sz@rt. Az oroszok sem bánnak kesztyűs kézzel a rokon kisebbségeikkel. Még mindig annyira vonzó a kelethez simúlni? Nem mondom, gazdaságilag teljesen indokolható sőt kivánatos is, de kultúrálisan? Mi közünk van már hozzájuk? Arról nem is beszélve, hogy még MINDIG Európa közepén élünk, kiutáltatnánk magunkat innen? Ne jöjjön senki azzal, hogy itt utálnak, mert a szlovének, horvátok, lengyelek, olaszok, németek és az angolok bírnak minket.
Szóval végérvényesen, hová is tartozunk SZERINTED? Indokold is meg légy szíves.
"Egyébként óriási pusztítást tartottunk a 2 világháborúban a környező országok polgári lakosai között."
Ezt az óriási marhaságot meg honnan szedted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!