Miért mondják egyesek, hogy az államadósságot nem lehet 100%-osan visszafizetni, amikor Ceausescu-nak sikerült?
"ezek a 16 évesek milyen hülyék"
Hagyjad, nem fiatal ez, csak fideszes.
Minden vissza lesz fizetve az utolsó cseppig!!!Csak a Jobbikosok állitják,hogy nem lehet visszafizetni...
Vona is jön hogy tárgyalják újra azaz tolják ki az időt,hogy még tovább fizessük az államadósságot!
"Csak a Jobbikosok állitják,hogy nem lehet visszafizetni..."
Nem azt állítják, hogy nem lehet visszafizetni, hanem azt, hogy ilyen szintű deficit mellett hiába fizeted vissza, ha aztán felveszed a hitelt megint, és ebben igazuk is van.
Orbán most hatalmas hős, aztán a következő kormány majd megoldja a problémákat, amiket csinál, bár ugyanez volt a mentalitás az MSZP esetében is.
"ha aztán felveszed a hitelt megint"
Orbán megmondta,hogy többet nem akar IMF hitelt felvenni!És érthető is mert mert ha ezt tenné,akkor az olyan mintha árral szemben úszna....
"Hát pedig szerintem nekünk is megérné pár évre visszatérni a "középkorba" ha cserébe utána eljönne a Kánaán!"
Én is így gondolom. Épp múlthéten láttam egy bácsit lovakkal szántani és nem hal éhen. Van egy kollégám aki petróleumlámpával vagy gyertyával világít és áram be sincs kötve hozzá. Szerintetek éhenhalt?
Csak a pesti parasztnak kell a plazma tévé, mindenki más megél enélkül is.
"Orbán megmondta,hogy többet nem akar IMF hitelt felvenni!És érthető is mert mert ha ezt tenné,akkor az olyan mintha árral szemben úszna...."
Ez épp hihető is Orbántól aki 98-2002ig megduplázta az államadósságot.
,,megérné pár évre visszatérni a "középkorba" ha cserébe utána eljönne a Kánaán!"
Kösz de Én a középkorból nem kérek.
Milyen Kánaán?! Ne legyél már ennyire naiv! Akkor is lennének szegények, nem lenne mindenki happy...
,,autózás tilalma"
Hát ja, egyik napról a másikra leállna a logisztika, a teherautók nem szállítanának élelmiszert, a nagyvárosok éheznének, emberek halnának meg de ez az Ő gondjuk, nem igaz? Törjék fel a betont azzal amivel akarják aztán vessék be a földet. De megérné biztosan. Amúgy az inkvizíciót nem akarjátok vissza hozni? Az is nagy buli volt a középkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!