Október elsején hatalmas tüntetés lesz a parlament előtt. A szakszervezet fogja szervezni és az új munkatörvény ellen fogunk tüntetni. Elvileg sokan leszünk. Ti jöttök?
"De ha az agyad továbbfejlődött volna akkor nem csak beszólogatni tudnál hanem nettezni is.Tudtad,hogy a Google a TE barátod??? Keres rá olvasd végig és aztán pofázz."
Kedves modik! Ugye ezért is megy a figyelmeztetés, mint nekem szokott?
(A kommentnél nincs ott a sértő hozzászólás bejelentése)
PS: Kérdező! A munkáltató most is kirúghat, ha valami nem tetszik benned. Ezt mint munkáltató írom... Ergo: változás nincs továbbra sem, csak könnyítést kaptunk. Persze sértegetni egyből könnyebb, ugye? Értelmeset írni viszont nehezebb. Hozzád hasonló embereket hívsz tüntetni? Mert akkor javaslom inkább az otthonmaradást a gondolkodóknak.
Igaza volt a kerdezo"nek kedves munkaltato' utolso'!
A te valaszod epp oly serto",arogans es gu'nyos volt!
"Igaza volt a kerdezo"nek kedves munkaltato' utolso'!
A te valaszod epp oly serto",arogans es gu'nyos volt!"
Sértő? A kérdés, hogy "Dolgozni kell?"? Nem véletlen, hogy ez az ország ott tart, ahol... "Jó" emberek az építőkövei, akik hasznosak, tettrekészek, és bátrak...
Mit fáj belátni te nyomorék???
Nem az a baj,hogy dolgozni kell.Az miért lenne baj???
Engem mindig is úgy neveltek,hogy ne szégyelljem a munkát.Most se szégyenlem a munkát.Sőt én szeretek dolgozni.Szeretem azt csinálni amit most csinálok.
De az durva,hogy mennyire ki leszünk szolgáltatva a munkáltatoknak.
De ha te ezzel nem vagy tisztában akkor vedd meg a barikád című újság 2011.08.11.-ei számát és olvasd el.Az ára 390Ft.Nem fogsz belehalni hidd el.Max lepotyog a csipa a szemedről és fölébredsz az állom világból.
De amíg nem vagy tisztában vele addig ne ver itt a nyálad.Én csak egy kérdést tettem fel és erre te liberális f@sztarisznya neki állsz fröcsögni.Ki hívott ide téged?Annyit is lehetett volna írni válasznak,hogy "nem,mert nem érdekel" vagy valami.
Nem tudok ott lenni.De az új munkatörvények elleni tüntetést helyeslem, amennyiben nem lesz megint elbohóckodva az egész és valóban a célra irányul.Jó lenne, ha már egyszer normálisan végigcsinálnák !
A munkavállalók eddig is éppen eléggé ki voltak használva, lépten-nyomon csorbítják a jogaikat a telhetetlen munkáltatók!Ezt nem jelenti be, azt nem fizeti ki, szabadságról álmodni se merjen, ha beteg lesz, ki van rúgva, ha gyereke van szóba sem jöhet,túlórázzon ingyen,a támogatásokkal pofátlanul visszaélnek, és persze még ők vannak megsértődve, ha a dolgozó ki mer állni magáért!Mit akarnak még??!Ideje lenne inkább a dolgozóknak a helyzetét könnyíteni és sok szélhámos munkáltatót pedig szigorúan büntetni, akkor végre helyre állna a béka feneke alá süllyedt magyar munkamorál.
"De ha te ezzel nem vagy tisztában akkor vedd meg a barikád című újság 2011.08.11.-ei számát és olvasd el.Az ára 390Ft.Nem fogsz belehalni hidd el"
Rendszeresen olvasom a Barikádot. Online is. Csak nekem ettől még nem megy el az ami van.
"és erre te liberális f@sztarisznya"
Mint részben Jobbik szavazó, azért erős megszólítás nekem a liberális. Persze én ne ítéljek azért elsőre, ugye? A másik fele meg nem engem minősít, hanem téged. Nem fölfelé...
"Ki hívott ide téged?"
Kérdeztél. Válaszoltam, hogy nem megyek és miért nem megyek. Ergo te hívtál, nem figyelsz saját magadra sem?
"De az durva,hogy mennyire ki leszünk szolgáltatva a munkáltatoknak."
Most is ugyanúgy ki vagy szolgáltatva. Ha akar, most is el tud távolítani a munkáltatód. Csak attól még idegileg is tönkremész néhány hónap alatt. De az írásaidból ítélve ezen már túlvagy. Hagytál már ott munkahelyet az elviselhetetlen főnök miatt, aki direkt szívózott veled? Csak mert ezt most is megteheti veled a munkáltató, ha nemkívánatossá válsz. Előbb-utóbb megtörsz, és magadtól hagyod ott, mintha a te döntésed lenne. Pedig messze nem... És például ettől a néhány héttől, hónaptól megkímélhetnek. Most őszintén... Ha utál téged a főnököd, akkor szívesen dolgozol neki? Nem hinném... Esetleg a műszakpótlék aggaszt? Nos. Ha majd a cégnek a kutya sem fog nappali bérért éjszakázni, akkor esetleg meggondolja, hogy valóban el kell-e vennie az éjszakai pótlékot. A törvényben nincs leírva, hogy kötelezően nincs/csökkenteni kell a pótlékot, csak a lehetőség van. Azt pedig cégen belüli összefogással lehet kiharcolni, hogy a cég milyen pótlékot ad.
Egyébként te mint nyilvánvalóan jobboldali, mit csinálsz, ha megjelenik a tüntetésen Schiffer András vagy Mesterházy Attila, mint "liberális f@sztarisznya", akkor hazamész, mert liberálissal te nem tüntetsz, annyira nem fontos a munka, vagy meghazudtolod jobboldali, liberálisgyűlölő önmagad és tapsolsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!