Azt hiszem, te nem igazán ismerhetsz engem, engem nem kell félteni senkitől. Mivel magam is a nagyon jómódú emberek közé tartozom, olyan helyen van a házam, ahol csak 100 millió feletti házak vannak, mindez vidéken, ez a két roma család hasonló szintű, de egyik sem bűnöző, tisztességesebbek a legtöbb nem románál. Lehet, nehéz elhinni, de köztük is vannak ilyenek, és szégyenlik az olyanokat, akik a bűnözést választják. Szóba sem állnának azokkal, hiába cigányok.
2011. szept. 24. 22:43
32/37 anonim válasza:
Az a véleményeden látszik is, hogy nagyon jó helyen van a házad. Csakhogy legalább 9 millió embernek nincs nagyon jó helyen a háza. Szóval nagyon örülök a jómódodnak, de ne te legyél már a referencia.
2011. szept. 24. 23:09
33/37 anonim válasza:
Azért szerintem kilenc millió ember nem lakhat rossz helyen. Kissé eltúlzod a dolgot. Ne fogjunk már mindent a romákra.
2011. szept. 24. 23:18
34/37 anonim válasza:
Egyetlenegy embert sem ismerek, akinek ne laknának cigányok az utcájában. Mindőjükre (és rám is) igaz az, hogy az ablakot nem lehet kinyitni, mert bejön vagy a szag, vagy a hang, az utcán csak úgy lehet végigmenni, hogy az ember átmegy az út túloldalára, amíg ki nem kerüli őket, a dolgaink eltűnnek, a gyerek semmit nem vihet magával az iskolába a tanszereken kívül, mert nyoma vész, amire jönne haza.
De te csak védjed a cigányokat, hiszen a te utcádban jómódúak élnek.
2011. szept. 25. 00:08
35/37 anonim válasza:
Szerinted ez kizárólag azért van így mert cigányok, vagy közrejátszik a nagy fokú szegénység is ebben? Mert a szegénység miatt bárki képes lopni. Félre ne érts, én ezzel nem védeni akarom őket, csak bárki lehet bűnöző, nem kell ahhoz feltétlenül cigánynak lenni. Ne hidd, hogy nem láttam már olyan helyeket ahol egy normális ember számára a halált jelentené ha ott kellene laknia, én is láttam olyan cigány lakta településeket, ahol a szemét hegyén-hátán állt, mondjuk ott én sem mertem megállni egy pillanatra sem, ez azért igaz. A gyerekeimet is magán iskolába, óvodába járatom, szerintem ha valaki megteheti, jobban jár már, mert ott nem lop senki, és a "putris" betegségek is elkerülhetőek. Véleményem szerint az alul iskolázottság és a vele párhuzamba vonható mély szegénység a felelős a legtöbb rosszért, az más kérdés hogy ezek jó részét cigányok alkotják.
2011. szept. 25. 00:23
36/37 anonim válasza:
Nem igazán érdekel az, hogy kinek mi a kifogása arra nézvést, hogy miért nem viselkedik ember módjára.
Én sem vagyok gazdag, de tisztálkodom, nem lopok, nem verekszem, nem bömböltetem a haknit olyan hangerővel, hogy két utcával arrébb is hallatsszon, nem ordítok torkom szakadtából éjfélkor az utcán negyven fős családi körben, és a gyerek nem verekedni, hanem tanulni jár az iskolába.
Nyugodtan rasszistázz le, de ha 100 ember közül, akik a fenti jelenségeket produkálják, 99 cigány, akkor a problémát gyűjtőnevén cigánynak fogom hívni.
2011. szept. 25. 00:34
37/37 anonim válasza:
Nem rasszistázlak le, mert látom hogy nem az érdekel hogy milyen valakink a bőrszíne, hanem hogy miként viselkedik. Te ugyanúgy ki lennél akadva ha egy nem cigány család hangoskodna éjjel, vagy ha szintén nem cigány gyerek bántaná a gyerekedet. Ez az ami jóval megkülönböztet téged a rasszista jelzőtől. Abban feltehetőleg igazad van, hogy más ott lakni és más csak átutazni autóval egy ilyen helyen. Bármennyire is úgy tűnik mintha védeném őket, én sem laknék putrisokkal egy utcában. Kizárólag általánosítani nem szeretek. Ellentmondásba keveredtem magammal szerinted, vagy érted mire gondolok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!