Ha a jobbik hatalomra jut, nem lesznek megszorítások, a szegények pedig jobban fognak élni?
Ha a jobbik hatalomra kerul,sor kerul a 2.trianonra...
De akkor majd ne sirjatok!
"nem kéne a Jobbikot egy kalap alá venni a Fidesszel"
Parlamenti pártok. Választás előtt a Fideszről sem az volt a vélemény, mint most. Miből gondolod, hogy a Jobbik nem "k*rvulna el"? Ők is a hatalomért csinálják, mint bárki más.
"Ha a jobbik hatalomra kerul,sor kerul a 2.trianonra..."
Nem figyeltél oda rendesen a történelemórán! 1947. február 10-én már sor került a "2. Trianonra"!
Te szerintem nem láttál még települést, ahol cigányok is élnek. Konkrétan nem mernek kimenni az emberek az utcára, a mezőgazdasági melót meg el lehet felejteni, mert reggelre minden eltűnik a kertből.
Persze könnyebb neked is azt mondani, mint Viktor Királyodnak, hogy a probléma, amit nem akarsz észrevenni, az nincs is.
"Valóban nem éltem olyan helyen soha ahol kimondottan cigányok laknak, két olyan roma család lakik csak a közelemben, akik jómódúak, és nem is bűnözők."
Nem laknak eléggé közel, akár jómódúak, akár nem. Ha a közvetlen szomszédodba költöznének, a saját bőrödön éreznéd, hogy attól a perctől kezdve az életed munkája, a kis családi házad értéke kétharmadára - felére csappan...nem számít onnantól neked sem, hogy jómódú, vagy sittes fajta, de hajnal kettőkor még menni fog a buli és neked KUSS a neved, a rokonságukat, a vendégeiket is kénytelen leszel elviselni :-(
És azon veszed magad észre, hogy késő, ott ragadtál, körbenőnek...ez elől vidéken nincs kiút, életeket tesznek tönkre, én megtapasztaltam, mindkét ágon a nagyszüleimtől annyit örököltem, hogy egy hetet nem futna ki a Szigeten, (nem mintha járnék, csak a viszonyítás miatt írtam, végül is ingóságra kevés - szórakozásra elégséges az összeg).
Szóval vidéken utcáról utcára terjeszkednek, 20 év után ahol gyerekeskedtem, oda be nem teszem a lábam, olyanok mint a sáskák...csak a ház maradt...először mindennemű faanyag, aztán a fém tűnt el, nincs kerítés, rühes kutya madzaggal kikötve, a zene üvölt, a sör folyik hektószámra.
Ez vár ránk, úgy néz ki. Nekem a Kaptár sosem volt fantasztikus film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!