Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbik hatalomra jut,...

Ha a jobbik hatalomra jut, nem lesznek megszorítások, a szegények pedig jobban fognak élni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 21:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
68%
Ha a Jobbik hatalomra jutna, Szálasi Ferenc után először kerülne magyar kézbe az uralom Magyarországon.
2011. szept. 23. 23:44
 22/37 anonim ***** válasza:
23%

Ha a jobbik hatalomra kerul,sor kerul a 2.trianonra...

De akkor majd ne sirjatok!

2011. szept. 23. 23:59
 23/37 anonim ***** válasza:
54%
"nem kéne a Jobbikot egy kalap alá venni a Fidesszel" Ebben teljesen igazad van. Csak más szemszögből.
2011. szept. 24. 00:04
 24/37 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy lesznek megszorítások, hiszen azok párttól függetlenül mindig vannak. Lehet, hogy kolopelének is igaza van abban, hogy az EU elfordulna tőlünk, ugyanis a jobbiknak nagyon rossz híre van köszönhetik maguknak és nagyrészt a médiának. Viszont az lehet, hogy a szegények jobban fognak élni. Nem lesz több pénzük de, hogy a cigányoktól nem kell majd tartani az biztos. Egyszóval az élet kb ugyan ilyen lesz mint most csak cigánybűnözés nélkül.
2011. szept. 24. 09:48
 25/37 anonim ***** válasza:

"nem kéne a Jobbikot egy kalap alá venni a Fidesszel"

Parlamenti pártok. Választás előtt a Fideszről sem az volt a vélemény, mint most. Miből gondolod, hogy a Jobbik nem "k*rvulna el"? Ők is a hatalomért csinálják, mint bárki más.

2011. szept. 24. 11:00
 26/37 anonim ***** válasza:

"Ha a jobbik hatalomra kerul,sor kerul a 2.trianonra..."

Nem figyeltél oda rendesen a történelemórán! 1947. február 10-én már sor került a "2. Trianonra"!

[link]

2011. szept. 24. 12:08
 27/37 anonim ***** válasza:
Attól hogy teszem fel a cigány bűnözést visszaszorítanák, még nem lenne semmivel sem jobb a gazdasági mutatónk. Ha magára maradna ez az ország, ugyan mire mennénk azzal hogy a cigányokat kiirtanák? Vagy te látsz más megoldást annak érdekében hogy ne legyen cigány bűnözés? Egyébként a cigány bűnözést pont a jobbik fújta fel ennyire, hiszen tudják hogy vannak települések ahol zavarják a nyugodtan élni vágyók mindennapjait. A nem cigányok nem zavarnak senkit, és nincsenek köztük bűnözők sem? Annyira egyszerű ezt a jobbikos szöveget tolni, és ha az emberek tényleg abban látnák az ország gazdaságának javulását, hogy majd mi elintézzük a cigányokat, akkor az inkább szánni való.
2011. szept. 24. 13:45
 28/37 anonim ***** válasza:

Te szerintem nem láttál még települést, ahol cigányok is élnek. Konkrétan nem mernek kimenni az emberek az utcára, a mezőgazdasági melót meg el lehet felejteni, mert reggelre minden eltűnik a kertből.

Persze könnyebb neked is azt mondani, mint Viktor Királyodnak, hogy a probléma, amit nem akarsz észrevenni, az nincs is.

2011. szept. 24. 14:33
 29/37 anonim ***** válasza:
Valóban nem éltem olyan helyen soha ahol kimondottan cigányok laknak, két olyan roma család lakik csak a közelemben, akik jómódúak, és nem is bűnözők. Igazából lehet hogy nem tudom ezt konkrétan felmérni, ezért nem is írok többet róluk. Azt viszont fenntartom, hogy csak a cigányság visszaszorításával nem lehet gazdasági fellendülést elérni. Remélem azért ezt senki nem gondolja komolyan.
2011. szept. 24. 15:33
 30/37 anonim ***** válasza:

"Valóban nem éltem olyan helyen soha ahol kimondottan cigányok laknak, két olyan roma család lakik csak a közelemben, akik jómódúak, és nem is bűnözők."

Nem laknak eléggé közel, akár jómódúak, akár nem. Ha a közvetlen szomszédodba költöznének, a saját bőrödön éreznéd, hogy attól a perctől kezdve az életed munkája, a kis családi házad értéke kétharmadára - felére csappan...nem számít onnantól neked sem, hogy jómódú, vagy sittes fajta, de hajnal kettőkor még menni fog a buli és neked KUSS a neved, a rokonságukat, a vendégeiket is kénytelen leszel elviselni :-(

És azon veszed magad észre, hogy késő, ott ragadtál, körbenőnek...ez elől vidéken nincs kiút, életeket tesznek tönkre, én megtapasztaltam, mindkét ágon a nagyszüleimtől annyit örököltem, hogy egy hetet nem futna ki a Szigeten, (nem mintha járnék, csak a viszonyítás miatt írtam, végül is ingóságra kevés - szórakozásra elégséges az összeg).

Szóval vidéken utcáról utcára terjeszkednek, 20 év után ahol gyerekeskedtem, oda be nem teszem a lábam, olyanok mint a sáskák...csak a ház maradt...először mindennemű faanyag, aztán a fém tűnt el, nincs kerítés, rühes kutya madzaggal kikötve, a zene üvölt, a sör folyik hektószámra.

Ez vár ránk, úgy néz ki. Nekem a Kaptár sosem volt fantasztikus film.

2011. szept. 24. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!