Van BIZONYÍTOTTAN jobb a fidesznél?
Egy ismerősömmel beszélgettem róla, aki eddig hatalmas fideszes volt, most szidja őket(én jobboldali vagyok valahol a fidesz és a jobbik között), hogy végülis jobb nincs a fidesznél csak rosszab (ezzel nem azt mondom, hogy a fidesszel egyetértek remélem értitek)
Mondhatja valaki, hogy ott az LMP meg ott a Jobbik ők ebben meg abban jobbak, de nem tudják bizonyítani, hiszen eddig még nem kormányoztak
(gondoljatok csak bele, sokan hittek a fidesznek mert mást igértek, és rájuk szavaztak most meg hőbörög a nép(jogosan) hogy nem ezt ígérték, tehát lehet most szimpatikus a jobbik vagy az LMP, de nem lehet tudni, hogy ha kormányra kerülnének nm csinálnák e ugyan ezt)
Tehát van e olyan párt, (vagy kormány) aki jobb volt a mostani orbán kormánynál és miért?
(a rendszerváltás utáni pártokra gondolok nem kell visszamenni az árpádházi királyokig:D)
"16:29 - ezt csak az elvakult nézeteid láttatják veled, ma már nem a pártokon múlik a helyzet, hanem cégeken és bankokon"
A cégeket és a bankokat is kirúgdalták.
"Ja, hogy itt mindenki a jövőből jött és tudja mi lesz a vége... aha :)"
Szerinted először van kormányon a fidesz? Akkor még nagyon kölök lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!