Van BIZONYÍTOTTAN jobb a fidesznél?
Egy ismerősömmel beszélgettem róla, aki eddig hatalmas fideszes volt, most szidja őket(én jobboldali vagyok valahol a fidesz és a jobbik között), hogy végülis jobb nincs a fidesznél csak rosszab (ezzel nem azt mondom, hogy a fidesszel egyetértek remélem értitek)
Mondhatja valaki, hogy ott az LMP meg ott a Jobbik ők ebben meg abban jobbak, de nem tudják bizonyítani, hiszen eddig még nem kormányoztak
(gondoljatok csak bele, sokan hittek a fidesznek mert mást igértek, és rájuk szavaztak most meg hőbörög a nép(jogosan) hogy nem ezt ígérték, tehát lehet most szimpatikus a jobbik vagy az LMP, de nem lehet tudni, hogy ha kormányra kerülnének nm csinálnák e ugyan ezt)
Tehát van e olyan párt, (vagy kormány) aki jobb volt a mostani orbán kormánynál és miért?
(a rendszerváltás utáni pártokra gondolok nem kell visszamenni az árpádházi királyokig:D)
"...most miért vagyok 0%-on? a kérdésre válaszoltam, vagy nem?..."
Nem azt osztályozzák, hogy a kérdésre válaszolsz vagy nem hanem azt, hogy mennyire volt értelmes a válaszod.
A Bajnai-válságkormány volt a legjobb, bizonyíték a költségvetésük.
Indirekt bizonyíétkuk: még nemzetünk köpönyegforgatója (OV) is dicsérte a válságkezelésüket. Persze csak óatosan, nehogy bárki megtudja, hogy a komcsikkal van.
"...Ja, hogy itt mindenki a jövőből jött és tudja mi lesz a vége... aha :)...."
Az itt a nagy baj, hogy nem kell hozzá nagy látnok képesség, hogy a Fidesz esetén tudjuk, hogy mi lesz a vége ha így csinálják továbbra is.
Tudod ha látom hogy valaki épp fejet akar ugrani meztelenül a kaktuszok közé akkor nem válok látnokká az által ha az mondom, hogy ez így nem lesz jó ötlet.
"doboszoli válasza:
A Fidesz BIZONYÍTOTTAN jó?
Védd csak, ki tudja meddig védheted.."
mikor írtam olyat, hogy bizonyítottan jó a fidezs?
azt kérdeztem, hogy van e olyan párt amelyik kormányzott már és jobb volt a fidesznél, nem azt mondtam, hogy a fidesz bebizonyította, hogy jó
belémkötnek azért, mert védem a fideszt(holott nem védtem) és azért is mert támadom a fideszt( jogosan, hiszen napról napra kevesebb énzünk lesz ha kitalálnak még valamit)
Kedves csuzlee!
Ne vedd magadra, úgyis mondhatnám, hogy ne azt figyeld mit mondok...
Nincs. Az MSZP mindent ellopott. Most meg a Fidesz nem tud szarból várat építeni.
Persze nem védem őket, mert a Munka törvénykönyve, az egykulcsos adó és mellette meg az adójóváírás eltörlése már tényleg nálam is kiverte a biztosítékot.
Én a Jobbikra szavaztam, eztán is rájuk szavazok. Már ha egyáltalán elmegyek szavazni.
"Végül is 4 évre választottuk meg őket nem másfélre, vagy tévedek?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!