Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok esetben antifasisztának...

Sok esetben antifasisztának vallja magát, miért esik át egyből a ló túloldalára, miért viselkedik ocsmányul?

Figyelt kérdés

Facebook-on olvastam egy csoportot, hát kiakadtam rendesen! Antifasisztának vallják magukat, és attól eltekintve még arra, hogy "antifasiszta" nem is mondanánk sokan nagyon semmit, hogy Magyarországon abszolút nincs fasizmus és nincs a veszélye sem... Azonban ezek az "emberek" (igen, ezek után már csak így idézőjelben) miért esnek át a ló túloldalára? Nagyon a túloldalára? Wc papírral, szemeteszsákkal gyalázzák a Turul szobrát, hogy megvillogtassák, mennyire elegük van a naaagy magyarországi rasszizmusból... Normálisak ezek??? Nem írom, hogy állatok, mert az állatok kulturáltabbak ennél! Mit ártott nekik a turul, mint jelkép, egyáltalán hogy fűződik a rasszizmushoz? Vagy kiállnak Kertész Ákos mellett? AZ MI? Az az egyén durván magyargyűlölő, gusztustalan izé... Miért kell csak azért valakinek a saját népére, nemzetére támadni MINDEN LEHETSÉGES MÓDON, mert antifának vallja magát?

Attól még, hogy valaki elítéli a rasszizmust, miért lesz hungarofób őrült?

Ezeknek mi van az állampolgárságukhoz írva? Magyar???

L20

2011. szept. 22. 01:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

11:30

Ez is egy szempont. Kertész Ákos magyarellenes szövege pl. nem árulás, hiszen ő zsidó. Zsidóként ír egy magyarellenes szöveget, ez ugyanolyan, mintha egy magyar írna egy szlovákellenes szöveget.

A szélsőjobbosok viszont árulók, mert elvileg magyarok, de közben az idegen uralmat (a nácik és az itteni helytartóik uralmát) ünneplik.

2011. szept. 24. 04:50
 22/22 A kérdező kommentje:
Na de mivan, ha egy nem zsidó (nem tudom van-e ilyen, de szerintem van) antifa meggyalázza a Turult? Az nem hazaáruló?
2011. szept. 24. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!