ÁFA emelés 27%-ra. Mik a vélemények?

Hozzunk áldozatot a hazáért.
Persze, sokan dönthetnek: vagy éhenhalnak, vagy fizetik a rezsit/hitelt.
De szép kis áldozat lesz...
Panda: veled viszont teljesen egyetértek.

One People -igazad van.
Mikor én ebben a témában feltettem a kérdést és megköszöntem a kormánynak a szegények nevében az Áfa emelését, az itt lévő Fideszesek (csak saccolni merem) rögtön jeleztek a Moderátornak és törölték. Úgy látszik ki van nekik adva, hogy aki a kormánnyal szembe mer menni kérdéseivel (a válaszokat még nem érzékeltem), az innen takarodjon.
Az adósság csökkentése minden áron nem járható út, mert a szegények egyszer csak fellázadnak és a sokféle forradalom után csinálhatnak egy igazit. Aki meggazdagodott az elmúlt13 évben, annak kellene többet adóznia, de a politikusaink nem akarnak saját maguknak rosszat. Mi a nép csak arra voltunk jók, hogy a hátunkon felkapaszkodjanak a hatalomba és onnantól kezdve kussoljunk, tűrjük a nyúzást.

Utolsó: sajnos, ez így van, a szegényebb csak még szegényebb, a gazdag meg még gazdagabb lesz ebben az országban. Szisztematikusan zajlik ez, már egy hosszú évek és nemcsak az utolsó, agyonszidott "nyócév" óta.
MÉG kér a nép...utána majd / talán, nem biztos /megmutatja a haragját.
A moderálgatásnak pedig gyanúsan cenzúraszaga van...

Ne féljetek az adóemeléstől. A bérköltségből az elvonás 2/3-os. Már csak 1/3-ot bukhatunk. Bár a volt párt és
KISZ titkér uraknak ez is kevés. Matematikailag lehetséges
a 100% feletti adóztatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!