Kádár szocializmusában miért kellett a nemzeti érzelmű, ártatlan embereket agyonverni?
"azért, mert ha nem zsidózunk cigányozunk, attól még ugyanúgy ránkfogják, hogy rassziasta antiszemita habalatya..."
Ez elég béna érv.
ez nem érv, ez így van
viszont nem érveltem ez igaz, azért kell cigányozni(zsidózni nem szoktam) mert itt élek a közelükben és irtó boldog lennék ha az összes eltünne innen és nem zaklatna mindennaposan engem a családom a barátaim
utálom a cigányokat ezért cigányozni fogok ha tetszik ha nem, te utálod a ,,nagymagyarokat,, ezért nagymagyarozol
"azért, mert ha nem zsidózunk cigányozunk, attól még ugyanúgy ránkfogják, hogy rassziasta antiszemita habalatya..."
ezt bizonyítani is kéne.
az ellenkezőjére sokkal több példa van...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__220..
eszerint a kérdés szerint pedig azok a nemzeti érzelműket akiket agyonvertek nem voltak ártatlanok?
miért kell gyűlölködni, provokálni örökké egymást itt és az életben is?
össze kéne fogni félretenni a régi dolgokat, nem elfelejteni csak a szebb jövőért félretenni
tegnapelőtt 16:41
Itt az alkalom hogy megtegyed a feljelentést.
Ökörköri
tegnapelőtt 16:37
És a TSZ elnököt azóta megkerestétek ?
Ökörköri
tegnapelőtt 18:09
Én is éltem főleg cigány lakta lakótelepen. Hááát...mit is mondjak, érdekes egy "kultúra" az biztos.
A midig szemetes zöldövezet a mentők és rendőrök csak a legvégső esetben jártak arra és igen gyorsan távoztak.
A kisebb bandák és csoportok által okozott adrenalin emelkedés márt a múlté mert amint lehetett békésebb helyre költöztem.
Ökörköri
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!