Hogy lehet az, hogy Magyarországon a kormány bármit, ismétlem bármit megtehet?
A diktatúrát is linkeld be, mert sok szoci fan diktatúrát emleget...
Úgy korrekt ;)
"majd szépen lassan lecsukják az összes ellenzéki képviselőt"
Sajnos tényleg szépen LASSAN csukják le... Legalábbis lassabban, mint kéne.
"GYakorlatilag a 2/3 al azt csinálnak amit akarnak csak nem nevezik diktatúrának. "
Akkor miért csak ott tartanak, hogy megvonták fletó mentelmi jogát? Ha bármit, ismétlem bármit megtehetnének, akkor az ő nézeteik szerint már minimum lógna, de akár felnégyelve szét is hordhatták volna a négy égtáj felé.
"majd szépen lassan lecsukják az összes ellenzéki képviselőt, megváltoztatnak mindent és nem lesz diktatúra csak az lesz amit ők mondanak."
Rettentő elkeserítő lehet ebben a félelemben élni. Persze attól, hogy valaki paranoiás, még nem biztos, hogy nem üldözik. De megnyugtatlak: nem így fog történni. Ha már ennyire üldözési mániád van: el tudod hinni azt, hogy a Fideszt is irányítják még felülről? Egyszerű kis buksival ez felfogható?
"és amilyen hataloméhes orbán biztos lesznek még itt fincsi dolgok..."
Én örülök, hogy sok, esetenként rosszul, vagy aránytalanul működő dolognak neki mertek menni. Lásd kötelező közmunka, bankadó, telekom adó (lett valakinek magasabb telefonszámlája/percdíja?).
"kolopele!
Te melyik országban élsz?" Magyarországon. Attól hogy valaki elégedett a kormánnyal meg a saját életével, azzal amit elért itthon a tudásával, még lehet magyar valaki. Bár én már lassan ötven leszek, nem egy hőbörgő 16 éves vagyok. Érdekes, még nem olvastad egyik válaszomat sem? Ritka...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!