Hogy lehet az, hogy Magyarországon a kormány bármit, ismétlem bármit megtehet?
13:36
"de látom mi történik az országban"
Akkor elég magas kilátón állhatsz és elég jó távérzékelő felszerelésed lehet.
"hogy egyes családokban karácsonykor a szaloncukor árából két kiló krumplit vesznek szentestére hogy ne haljanak éhen..."
Most az országról beszélsz vagy "egyes családokról"?
13:58
"Neharagudj, de azzal, hogy "bankháborúba" kezdenek nem sokat segítenek a népnek max annyit, hogy 5 millió helyett 4etkell visszafizetned."
Az is sokkal több, mint amit a bebukott spekulánsok érdemelnek. A frankhitelesekkel az államnak egyáltalán nem kellene törődnie, a lakáshitel magánügy.
"nem veszed észre, hogy mekkora színjáték ez az egész, elég gáz."
De te a 17 éveddel átlátod, mi? Egy frászt. Ismételgeted, amit a szüleidtől hallottál meg a hülye újságokban olvastál.
"Készül a diktatúra barátom"
Azt se tudod, milyen egy diktatúra.
kolopele!
Te melyik országban élsz?
"Fidesz fanok nem tudják átlátni azt, hogy mi megy az országban."
Miért mi megy?
- Csökken az államadósság, amit a szocik 8 év alatt ránkszabadítottak, és némán elnyeltek?
- Több millió forinttal olcsóbban tudod visszafizetni / kiváltani a felvett hiteledet? Erre nem lehet azt mondani, hogy rossz szándékú próbálkozás. Bár...a fidesz fóbiások ebben is megkeresik a szálkát. :)
- Szembeszáll a kormány az IMF-el, és az EU-val, nem pedig nyalja a popsijukat, mint az MSZP? :) Talán most először látom azt, hogy a lakosság fontosabb, mint az IMF elégedettsége.
- Megpróbálják kiűzni a deviza függést az országból? Ja, lehet, hogy rövid távon ez gyengülést hoz a sok hiszti miatt, hosszabb távon viszont nagyon is erősíthet a gazdaságon.
Tudjátok, szomorú, hogy a szoci fanok mindenben megtalálják a szálkát, a saját szemükben meg a gerendát sem. Ha nem foglalkozik a kormány a 140 ft-on (már akkor is erején felül) felvett hitelesekkel, az a baj. Ha próbál átverni egész európán egy 180 ft-os árfolyamot, az a baj... :)))) Vicces...
"Több millió forinttal olcsóbban tudod visszafizetni / kiváltani a felvett hiteledet"
Te marha! Attól, h rögzítik az árfolyamot még ugyan annyit kell visszafizetned, csak hosszabb ideig törlesztessz. Ami azt jelenti, hogy még tovább élsz adóságban. Hát köszi de ebből nem kérek.
Ágika86!
Okos vagy... :DDD
Nem az árfolyamrögzítésről beszélek, hanem a 180 Ft-on történő egyösszegű végtörlesztésről.
14:54-esnek a véleményéhez csatlakozom.
Akik most hőbörögnek, kit látnának szívesen a mostani kormány helyében? Ez nem diktatúra, hanem az anarchia felszámolására való törekvés, ugyanis az elmúlt 8 év alatt eluralkodott nálunk az anarchia, amit egyesek demokráciának véltek. A szegény embereket nagyon sajnálom, mert elég kilátástalan a helyzetük, azonban ők ma tovább generálják a szegénységet, ha a gyerekeiket sem szorítják rá a tanulásra és a tisztességes életvitelre!
Na, leírom.
Én felvettem 9 milla frank kölcsönt. Fizetem 3 éve, és most (mai árfolyammal) 11,1 millió a tőketartozásom.
Ha azonban 180 ft-al visszafizethetem, akkor az 8.3 millió. Ezt én felveszem forintban (hiszem így van kitalálva a dolog). A bankok egymást közt lerendezik, azaz kifizeti egyik a másikat, a jelzálog meg átkerül az új bankhoz.
Ha kb. ugyan akkora törlesztőrészletet akarok, akkor a 8.3 millát elég 20 évre felvennem, ellenben a mostani 25 évvel. Szóval nyerek 5 évet, csökken a törzstőkém, nem változik a törlesztés.
Ez persze a bankoknak veszteség, a 10 évnyi lehúzásból, átverésből, évről évre elért rekordnyereségből kellene állniuk, dehát ezt már lesz@rom.
Na, ezt próbálja átverni Orbán Európán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!