Mi a véleményetek: 7 ezer roma 2-3 év alatt Kanadában?
Ezzel csak egy baj van, hogy ha ott megkérdezik honnan jöttek azt mondják Magyarországról, akkor ők lesznek a magyarok, pedig sokuknak közük nincs hozzánk.
A másik, hogy attól még a cigányprobléma nem oldódik meg, hogy innen-oda mennek, ők még akkor is ugyanolyanok maradnak.
Azért egy kicsit gondolkozzunk már: kinek van pénze egy repülőjegyre Kanadába? Fogalmam sincs, mennyibe kerül akár a legolcsóbb is, de egy egész családnak már igen tetemes összeg lehet. Vagy a tehetősebbek indulnak el, vagy valaki utaztatja őket.
Bár az is lehet, hogy eladják a házukat, de akkor meg nagyon pórul járnak, ha hazaküldik őket.
Kemény az a hétezres szám, az biztos. Mindenesetre ha egy kanadai róluk mintázza meg a magyarokról kialakított képét, és egyszer ide utazik, akkor igencsak meg fog lepődni - ha máson nem, a bőrszínen.
Bár az utolsó is kimenne :D
De felmerül a kérdés akkor mennyi lehet itt??
Majd rájön Kanada miből maradt ki. XD
De szerintem ott hamar lelövöldözik őket mert előbb utóbb rájönnek valójában milyen pofátlanok. A kanadai állampolgárok meg fel vannak fegyverezve állam adta alanyi jogon. Ezt elfelejtették a romák szerintem mielőtt kimentek. De ha kell én nyitok egy számlát nekik hogy összedobjuk az itt maradtak utazási költségét. :P
23:58
"Szerintem ti is menjetek utanuk,mert marhara lejaratjatok Magyarorszagot a folytonos gyulolkodessel,frocsogessel!"
Én általában cigányoktól tapasztalom a gyűlölködést, fröcsögést.
10:27
"A másik, hogy attól még a cigányprobléma nem oldódik meg, hogy innen-oda mennek, ők még akkor is ugyanolyanok maradnak."
Soha nem változnak meg, de innen legalább eltakarodnának.
teaman
Pontosan. Arra is törvényt kellene hozni, hogy aki faj- és kisebbségvédő, annak tessék szíves lenni családostul, mindenestül az általa védett kisebbség közé költözni, ott álljon ki mellettük, helyben. A budai előkelő zöldövezetből, és hasonló "gettókból" könnyű osztani az észt...
Franciaországban az idén elítéltek 10%-a román állampolgár.Hogy milyen etnikumú?Ez a kérdés franciáknál vagy Kanadában fel sem tevődik.
Na az szép lesz amikor mennek majd a város széli erdőbe fát lopni és nem találnak csak 200 éves 5 méteres átmérőjű fenyőket:)És mindezt látják élőben műholdról az erdőőrök:)Majd mikor a Gazsi mellet leszáll a helikopter a fegyveresekkel és megkérdi honnan tolja bicajon azt fát?
Hát az nem olyan lesz mint itthon Bivalyteresznyepusztán:)
Szerintem a 7000-ből ilyesmikért egy éven belül 6900at hazazsuppolnak.Már ha egyáltalán befogadják őket, mert szinte biztos ,hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!