Középiskola adót nem akarnak bevezetni?
Figyelt kérdés
Az is állami pénzből megy. Ha valaki leérettségizett, akkor fizethetne a keresetéből adót.2011. szept. 10. 17:45
1/9 Tetszik a válasza:
A különbség az, hogy 18 éves koráig a gyerek tankötelezett, amiből lazán le tud érettségizni.
3/9 anonim válasza:
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:53
Teljesen mindegy, ezer meg egy olyan gyerek van, aki évvesztes és 19 évesen érettségizik le...most akkor ők is fizessenek az érettségiért, vagy mi? :)
4/9 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem adnál ötleteket a kormánynak!
5/9 anonim válasza:
"Teljesen mindegy, ezer meg egy olyan gyerek van, aki évvesztes és 19 évesen érettségizik le...most akkor ők is fizessenek az érettségiért, vagy mi? :)"
Nem. Csak a diplomásokat kell jól megadóztatni.
6/9 anonim válasza:
Be akarják vezetni, hogy 15 év legyen a tankötelezettségi korhatár. Szóval, most akár már be is vezethetik. Nekem van egy jobb ötletem az óvodásokat is meg kéne adóztatni, és majd ha dolgoznak szépen visszafizetik kamatostól.
7/9 anonim válasza:
Ne fesd az ördögöt a falra, mert még valóra válik:)
8/9 anonim válasza:
A következő már az óvoda adó lesz. Aztán meg az újszülött adó. Minden születendő gyerek 5000 forint hitellel indul, ami kamatos kamattal 5%-ot kamatozik naponta.
Egy ilyen közveszélyes, cezaromán pszichopatából, mint Orbanus Victor Maximus, bármit kinézek.
9/9 Tetszik a válasza:
Első vagyok, bocsi, rosszul fogalmaztam meg: A középiskola közoktatáshoz tartozik (tehát ennyi erővel bármely intézmény elvégzéséért belehetne vezetni adót), és ezért nem fogják bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!