A diplomaadó visszamenőleg is vonatkozni fog?
Figyelt kérdés
Akinek már régóta van diplomája, annak is fizetni kell?2011. szept. 10. 16:27
11/17 anonim válasza:
A diplomaadó egy hülye találmány. De ha már bevezetik akkor fizessenek először azok - természetesen visszamenőleges hatállyal, ebben már ászok vagyunk - akik 2001 -ig bezárólag szereztek diplomát. Mondjuk a fizetésük 3%-át.
Oszt lássuk meg mi lesz.
Ökörköri
12/17 anonim válasza:
Hülyeség az egész...aki költségtérítéses képzésen vesz részt, az ugye eleve fizet jó sokat a diplomájáért...az államilag finanszírozott képzést meg HÜLYESÉG visszafizetni, hiszen ez a pénz, amit támogatásként megkapsz, az emberek adójából jön. Az állam nem önmaga pisálja ki a pénzt, mint ahogy ezek szerint Orbánék gondolják, hanem az emberek adója az, ami a pénzt előteremti...
13/17 anonim válasza:
jogos amitaz utolsó ír
néha nekem is az az érzésem h azt hiszik h az ő nagylelkűségük következtében kapjuk az állami szolgáltatásokat, támogatásokat:)
amivel egyetértek:
a bölcsész szakokra felvehetők létszámának lecsökkentése
ebben van ráció
de a többi:s
14/17 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, annak ellenére, hogy magam is bölcsész vagyok (tolmács leszek, ha minden igaz). A szabad bölcsészetre pl. alle zusammen nem értem, mi szükség van, aki ilyen diplomát szerez, az annyit tud tenni, hogy az egyetemen marad és képzi a további szabad bölcsészeket...
15/17 anonim válasza:
10:13 vagyok
én se haza beszéltem:D
én is bölcsész BA-t végeztem:)
most az MA-m is az:P
16/17 anonim válasza:
vagyis 10:03
nem 10:13 voltam
17/17 anonim válasza:
Ennek az ötletnek a kitalálóját ki kell végezni az ország érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!