Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vessünk ki pofátlansági adót,...

Nemo kapitány (V.A.) kérdése:

Vessünk ki pofátlansági adót, visszamenőleg 250 évre, jó?

Figyelt kérdés
Egy különbizottság eldöntené, ki volt szemét a nemzettel vagy a honpolgárokkal és akkor jól beszedjük az adót :-) még a Habsburgoktól is!
2010. nov. 8. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak 250 évre? :-D
2010. nov. 8. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Vessük ki 100.000 évre, hiszen a Magyarok uralták akkoriban az egész bolygót.Ez bizonyított tény, neten olvastam.:)
2010. nov. 8. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

"Vessük ki 100.000 évre, hiszen a Magyarok uralták akkoriban az egész bolygót.Ez bizonyított tény, neten olvastam.:)"

Kuruc.info, barikád?

2010. nov. 8. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
16:37 - Neked nincs humorérzéked?
2010. nov. 8. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
a Kárpátia is pofátlan nem? a piszkos fred-et pl. Rejtő Jenő írta akit pont ugyan ilyen horthysta állatok küldték a Don kanyarba
2010. nov. 8. 18:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Na jó, bevallom a törökökkel nem akartam szívózni. Illetlenség lenne hadisarcot kivetni rájuk, még azt hinnék, hogy haragszunk...
2010. nov. 8. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Már ki van vetve.

A történelem folyamán soha ennyi adót nem fizettek mint most.

A kilenced és a két nap robot amiért nem átallottak fellázadni oly sokszor a derék jobbágyok, potomság a mostani sarcokhoz képest

2010. nov. 8. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!