Miért látogatják az oldalt Magyarország-gyűlölő, külföldre költözött "magyar" provokátorok?
Kedves pereskedő úr! (Aki egyébként jót röhög rajtam egy másik kérdésre adott válaszában...)
Jómagam Magyarországon dolgozom, és adózok, itt fizetem a csekkjeimet. Ön csak ne röhögjön ki engem ezért, az Egyesült Államokból válaszolgatva, mert sértve érzem magam.
Lehet, hogy az Ön életszínvonala magasabb, de én nem irigykedek erre, mivel elégedett vagyok azzal a kevéssel, amim van, azon a földön, amit az őseim hagytak rám.
Mivel nem ön fizeti a csekkjeimet és az adómat, semmi joga nincsen arra, hogy kiröhögjön.
Ezek után kétszeresen is hálás vagyok, hogy nem maradt itthon, hanem haza ment és megtalálta a számítását.
Isten áldja Önt, az Önhöz hasonlókat és Amerikát, az Álmok Hazáját!
P.S. (ha jól tudom, én, a kiröhögnivaló...): Attól, hogy elhagyta szülőföldjét, még nem kellene az itthoniakat sértegetnie. Számomra ennél még az is jobb lenne, ha az Egyesült Államokba telepedése előtti életét az utolsó pillanatig elfelejtené...
Szia #14.!
Egy magyar óvoda magyar udvarán meglátsz 2-3 magyar gyereket veszekedni, akkor ugye annak is a zsi-dók az okai.........?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!