A cigányokat nem zavarja a saját viselkedésük?
Van oka, hogy a magyarok nem állják a cigányokat a viselkedésük miatt! Nem mondom, hogy mindegyik, de a nagy többség alpári módon nyilvánul meg, nyomulós, ha üzletelni akar, lusták minta a disznó ha munkáról van szó, ami meg a legborzalamasabb az agreszív egyből verekedős, fenyegető fellépés! Meg, hogy koszosak, de úgy látom, hogy ezek így szocializálódtak. Mafia szervezetük alvilági, az is förtelmes.
Arra lennék kiváncsi, hogy ők látják a cigány meg a nem cigány ember viselekedése közti különbséget? Nem gáz ez nekik? Amelyik meg látja nem akar fejlődni, vagy nekik más az értékrendjük? Miért alakult ez ki, h mindent erőből akarnak elintézni? Erőszak erőszakot szűl, meg egy halom rossz érzést, miért kell ezt gerjeszteni?
Nincs más megoldási tervük a konfliktusra? Átgondolás, megbeszélés esetleg?
Nem provokálni csak szeretném megkérdezni, objektíven
hogy ők hogy látják?
Egyáltalán ti romák milyennek látjátok a magyart? Jó, rossz? Mi zavar benneteket?
"A kérdező kommentje:
Hol vannak a romák akik válaszolnak erre a kérdésre?"
Ők már elindultak a ma éjjeli beszerzőútra.
Es teged nem zavar a sajat viselkedesed,gondolataid?
Es a tobbi naci hulyegyereket?
Na figyu!A tokom tele van azzal hogy ez a legnagyobb problematok!Az nyujtja a legnagyobb elvezetet hogy mocskolodtok,frocsogtok minden forumon,ahelyett hogy a valos problemakkal foglalkoznatok!Van kb.6 olyan ismero"som akik becsuletesen meloznak,tuloraznak nap mint nap es a csekkjeiket nem tudjak befizetni!Es tudod miert?Mert a melos megbecsule'se'e'rt senki nem veri habosra a nyalat!Masok problemajaval annyira szivesen foglalkoztok,anyira kritikusak tudtok lenni alltalatok ismeretlen emberekkel szemben...De ha valaki kritikat me'r ratok,azt keptelenek vagytok elviselni!
Nem!Nem vagyok cigany..Csak nem hagyom hogy az agyam mossak!
Ezek tényleg melóznak ájszaka, vagy a gyereket gyártják:) :(
Vagy túl nehéz kérdést tettem fel nekik?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:25
Az a gond, hogy ez az egyik legnagyobb probléma az országban. Máskor éppen a multikat "üldözzük el"(tehát nem adunk nekik adókedvezményt, stb...), meg a munkások kiszolgáltatottsága ellen beszélünk, de akkor is mi vagyunk lehurrogva, hogy "há de akkor összeomlik a gazdaság!" Dehogy omlik, ez is csak a többi párt lejárató kampányának a része.
Visszatérve a cigányokra: csak gratulálni tudok nekik, a legtöbben koszosak, büdösek, civilizálatlanok. Ezt megmondja egy kedves cigány ismerősöm is, aki most egyetemre jár, ugyanazon a véleményen van, mint én.
Ha néhány cigány megöl egy idős nénit (sőt, szokásuk szerint még meg is erőszakolják előtte), nem hallani semmit róla. Bezzeg mikor megöltek néhány cigányt, zengett tőlük a sajtó, hogy ők meg vannak félemlítve. Mégis mit várnak? Nemrég egy barátomat Debrecenben megverte jópár (10-15) cigány, valaki mentőt hívott hozzá, de nem volt nála a TB kártyája, ezért elküldték. Egyedül gyalogolt haza Hajdúböszörménybe. Az olyan 15-20 km. A rendőrség azóta se csinált semmit. És ilyen eseteket százszám találni az országban. Nemrég (kb. 1-1.5 éve) Tiszavasváriban betörtek egy idős nénihez és eltörték a lábát. Azért csak eddig jutottak, mert az egyik szomszéd értesítette a néni unokáját, aki kiment a helyszínre, hogy rendet tegyen. Az egyik cigányt leütötte, a másik viszont megkéselte, úgyhogy őt is a mentő vitte el. Ilyen embereket képes védeni valaki? Megértem, hogy nem mint egyforma, de én eddigi 19 évem során (itt hozzátenném hogy Szabolcsban élek) csak azzal az egy normális cigánnyal találkoztam, akiről beszéltem. Az összes többi degenerált, primitív, állati szinten élő "ember"...
23:25
"Az nyujtja a legnagyobb elvezetet hogy mocskolodtok,frocsogtok minden forumon"
Hidd el, az nyújtaná a legnagyobb élvezetet, ha minden rendben lenne velük, akkor nem lenne mocskolódás, fröcsögés. Ne csak az okozattal foglalkozz. Vannak ám okok, azaz előzmények is, melyek kiváltják az okozatot, azaz a következményt. Az okok a cigányok antiszociális, nagyrészt bűnöző életmódja, melyből következik az okozat, azaz a becsületes, józan gondolkodású emberek utálata, mely teljesen normális emberi reakció. Vagyis ha engem levernek az utcán, kirabolnak, esetleg meg is késelnek, nem fogom őket imádni.
Szóval tessék az okokkal foglalkozni, nem egyből nácizni, rasszistázni. Nem a bőrszínnel van gond, hanem a viselkedéssel.
És ne jöjjön senki azzal, hogy a magyarok közt is vannak bűnözők. Persze hogy vannak. Csak a cigányság kisebb létszáma ellenére jóval több bűnözőt termel.
"anyira kritikusak tudtok lenni alltalatok ismeretlen emberekkel szemben"
Számomra sajnos egyáltalán nem ismeretlenek, számtalanszor "bemutatkoztak" már, személyesen is.
Amugy miota zaravarja a Kárpátmedencei népeket a saját viselkedésük? Ebben csupánsak egy szélsöséges eset a cigányság.
Amikor az itt élö többségnek elmondja valaki, hogy micsoda egy alamuszi irigy sunyi népség, akkor azonnal vonyit meg hazaárulózik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!