Megnéztem a népszámlálás személyi kérdőívét: hogy lehet ennyi baromságot megkérdezni és elhiszitek, hogy a kód és a születési dátum alapján nem lehet beazonosítani a személyt?
Amire nem tudom a választ azzal a kérdéssel mit lehet kezdeni. (Nevezetesen 6. Hol volt a születéskori lakcíme?)
ráadásul ez az egész nem arra megy ki, hogy hol lehetne rajtunk még egyet csavarni a megszorításokban?
"Megnéztem a népszámlálás személyi kérdőívét: hogy lehet ennyi baromságot megkérdezni"
Biztos, hogy jobban értesz a témához, mint a népszámlálást megtervező szakemberek?
"a kód és a születési dátum alapján nem lehet beazonosítani a személyt?"
Juj, félelmetes! Be fogják azonosítani, hogy Gipsz Jakab hetedik bé osztályos tanuló Lacházán lakik! Rettenetes következményei lesznek!
"Amire nem tudom a választ azzal a kérdéssel mit lehet kezdeni. (Nevezetesen 6. Hol volt a születéskori lakcíme?)"
Amire nem tudsz válaszolni, azt üresen hagyod, gondolom. Előtte azért nézd meg a kitöltési útmutatót.
"ráadásul ez az egész nem arra megy ki, hogy hol lehetne rajtunk még egyet csavarni a megszorításokban?"
Mert népszámlálás nélkül nem lehetne mondjuk adót nyomni a rágógumira, ugye?
láp pál-
légyszíves nézd meg:
a 27. kérdéshez mellékelt táblázatot és értelmezd mondjuk a több éve munkanélküli személyt.
Ha meg annyira pontos a nyilvántartásuk, akkor minek kérdezik?
Kösz.
"a 27. kérdéshez mellékelt táblázatot és értelmezd mondjuk a több éve munkanélküli személyt.
Ha meg annyira pontos a nyilvántartásuk, akkor minek kérdezik?"
Nincs nyilvántartás a munkanélküliekről! A regisztrált munkanélküli csak a munkanélküliek egy része.
Hol lehet megnézni ezeket a kérdéseket?
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:00
válasz:
kérdőívek:
Lakás: [link] files/sharedUploads/Anyagok/2011/08_ho/311_Lakaskerdoivv_ver5.pdf
Személyi:
[link] files/sharedUploads/Anyagok/2011/08_ho/313_Szemelyi_kerdoiv_ver5.pdf
forrás:
[link] index.php?menu=1022&langcode=hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!