Mi lenne a hungaristákkal, ha újra létrejönne Nagy-Magyarország?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:28
Miért Királyhekker?
Ott Szegeden te egy embertől függessz?
anyádtól vagy mi?
Az elcsatolt területeken ugyanúgy magyarul beszélnek, mint itthon. A plakátok is magyarul hirdetnek, sőt, Erdélyben még CBA is van. Annyival különbek ŐK tőlünk, hogy csak magyaroktól hajlandóak vásárolni, míg mi simán bemegyünk Tescóba, Auchanbe ... nem lenne szabad.
Az meg, hogy politikusok vonalakat húzogatnak egy térképen? ...
Egy nemzet vagyunk, így is, úgy is.
Csak szólok CBA több mint 9 országban van :)
Jah és a Nagy Magyarország egyesítése a mostani helyzetben LEHETETLEN. maximum a magyar lakta területeket lehetne vissza csatolni :/ ez van de igazából szerintem ez is hatalmas megváltás lenne minden magyar számára :O
és többre nem is lehet számítani
"Annyival különbek ŐK tőlünk, hogy csak magyaroktól hajlandóak vásárolni"
Erre van valami bizonyítékod?
Kézzelfogható bizonyítékom nincs. Jártam viszont Erdélyben a nyáron és a saját szememmel láttam, hogy hogy élnek arrafelé. Sokat tanulhatnánk tőlük, nagyon sokat.
Személy szerint te erről csak úgy bizonyosodhatsz meg, ha rászánsz egy hosszú hétvégét, lemész és együtt létezel velük néhány napig. Fontos lenne a saját tapasztalat, Erdély olyan élmény, amit elmesélni nem lehet. Korond és Gyergyószentmiklós környékét ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!