Mi lenne a hungaristákkal, ha újra létrejönne Nagy-Magyarország?
"Vagy azt hiszed,hogy gyűlölködés nélkül nem tudnak élni vagy mi?"
Hát egyenlőre nagyon úgy tűnik.
Egyébként a hivatalos verziójuk szerint, megépítenék a Magyar Munkaállamot!
Tudod, ahol azért élsz, hogy dolgozhass :)
Vannak jó ötleteik, de azt is sz@rul akarják megvalósítani.
ja és nem szívesen függök egy embertől...
Meg hát úgyis az lenne, mint amit láttunk a Szálasiéknál.
Ha nem tetszik a szomszédom, megvádolom, hogy zsidó és mint idegen elemet az aszemitizmus nevében elviszik, akkor is, ha zsidó, ha nem az!
Én úgy tudom, az "igazi" hungarizmus (tehát nem a vandálkodós réteg), pont arra épít, hogy a kárpát-medencei népeket közös történelem, közös 1000 éves államiság köti össze, és egy esetleges revíziót nem a gyűlölködésre kéne építeni.
Aztán nem tudom, hogy a való életben tényleg vannak-e ilyen követői a hungarizmusnak.
Amúgyis, gondolom az újraegyesítés még csak a kezdet lenne számukra, biztos vannak az ideájukban egyéb elemek is...
"pont arra épít, hogy a kárpát-medencei népeket közös történelem, közös 1000 éves államiság köti össze, és egy esetleges revíziót nem a gyűlölködésre kéne építeni. "
igen, ezt ők konnacionalizmusnak nevezik, ami már csak azért sem megvalósítható, mert a "közös történelemben" mindegyik fél kihasználta a másikat, és itt a Kárpát-medencében összetartani nem divatos.
Tehát ez nem működne.
A lepontozásokból látom, hogy mennyi kis hungarista van itt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!