Mi a véleményetek azokról a "hazafiakról", akik a metrón üvöltözve törnek zúznak zsidóznak, cigányoznak, magukat felsőbbrendűnek képzelik?
"Sokkal inkább a politika által meghatározott tendenciákat."
Egyetértünk. Az elhibázott szociálpolitika az egyik legfőbb oka annak, hogy most így áll a helyzet...
kérdezőnek
bizonyára vannak ilyen emberek, de én éppen tegnak két jobbikos cigány emberrel is találkoztam, akik nem akartak semmit kiírtni, de felérték ésszel (nem úgy mint te) hogy létezik a cigánybűnözés
és nem azzal a 20-30tagú bőrfejű bandával foglalkoztak mint te, hanem a 1000000 hasonló magaviseletű honfitársukkal
"de felérték ésszel (nem úgy mint te) hogy létezik a cigánybűnözés"
Hol írtam, hogy nincs cigányokra jellemző bűnelkövetés?
ne képzelődj
"és nem azzal a 20-30tagú bőrfejű bandával foglalkoztak mint te, hanem a 1000000 hasonló magaviseletű honfitársukkal"
már meg ne haragudj, de elég nehéz lett volna nem foglalkozni velük, mikor az orrom előtt hadonásznak, üvöltenek, rongálnak. engedtessék már meg nekem, hogy azzal foglalkozzak, ami foglalkoztat.
"hanem a 1000000 hasonló magaviseletű honfitársukkal" "
ez külön vicces, mivel összesen vannak 1 millióan
hát szerintem költözz valami 80%ban romák lakta településre ott biztosan nyugtod lesz az ilyen vérszomjas skinheadektől
ez nagyjából minden problémádat megoldaná
sok boldogságot, és szebb jövőt!
Én is voltam már részeg, mégsem törtem zúztam és zavartam másokat...
"A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:23"
Miért kéne nekem odaköltözni? Miért is akarod megszabni, hogy mit csináljak?
Mond csak neked az miért nem szúrja a szemed, hogy a skinek ugyanazt csinálják, amit a cigányokban utálni lehet?
Egyébként az is érdekes, hogy a skinek sem Borsodba mennek le emberkedni...
érdekes módon akkor sehol nincsenek, mikor egy cigány társaság csinálja ugyanazt, amit ők...
Bátor népség mondhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!