Mi a véleményed Bogár Lászlóról?
Szerintem jókat mond, csak rosszul fejezi ki magát.
Egyszerűbben kellene beszélni az átlagemberekhez, mert sok szava túlságosan is arisztokratikus.
ma 22:34
Bogár pont nem "arisztokratikus", hanem nagyon is primitív. Azért használ néha (rosszul) idegen szavakat és nyakatekert kifejezéseket, hogy teljes hozzánemértését és ostobaságát elleplezze. Szalonidióta.
23:30
Bölcsészkedik és filozofálgat, de ennek semmi köze a filozófiához, hiszen zavaros hülyeségeiért egy filozófia szakról az első félévben eltanácsolnák. A filozófiában szigorú érvelés standardok vannak, nem lehet ott össze-vissza beszélni, a filozófia nem keverendő a részeg gimnazisták "filozofálás"-aival. Bogár László "elmélkedései" azonban ezekhez állnak közel.
Bogár László közgazdaságtana áltudomány, filozófiája álfilozófia. Bogár kókler.
"Bogár László közgazdaságtana áltudomány, filozófiája álfilozófia. Bogár kókler."
Persze...azt kihagytad, hogy a cipője gagyi, a szakálla ragasztott, a hangját elváltoztatta és nem mellesleg nem is Bogár László az eredeti neve... Szerintem nem is ember, hanem csak egy emberi alakot öltött idegen lény, szerinted?
ma 03:39
Ha közölni akarsz valamit, világosabban fogalmazz.
Vannak meglátásai melyek elgondolkodtatóak.
Viszont nem tetszik az a fajta stílus és rögeszmés fogalomhasználat, címkézési kényszer, amiben szenved.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:17
Szerintem azt akarta közölni, hogy egy kicsit visszavehetnél az arcodból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!