Miért akarja a magyar nép megválasztani Orbánt? Hisz nem látjátok, hogy kerüli a válság kérdést, mert nincsen elképzelése, hogyan oldja meg, mert csak a hatalom érdekli.
Üdv,
Elég "kicsi" voltam akkoriban, mikor Orbán volt hatalmon, és a családomban voltak zűrök politikától függetlenül, így pontos képet nem tudok az Ő munkájukról. Csak annyit hallok, hogy próbált itt ott segíteni, hogy ilyen olyan módon voltak támogatások. Mikor szavazás volt bedőltem a mézes maszlagnak, rosszul voksoltam, meg nem nagyon gondoltam végig első szavazóként, hogy lehet csak szép máz az egész.
Mostanában felnőttebb fejjel látom, hogy vagy így vagy úgy de nagyon nem lesz ez így jó!
Sajnos ami most van nem 5-6-éve kezdődött, hanem már elég rég óta görgetjük a sz*rt magunk előtt. Tök mindegy kire szavazunk, amíg a politikai élete Monak nem egységes. Mindenki csak a saját szemszögéből nézi mi a jó, legyen az képviselő miniszter.... de mint magánemberek, mi is széthúzunk. Ha az egyiknek két fillérrel többje van, akkor már hajjaj, lopta csalta stbstb. Hülye fideszes, mszps, csak ebből áll a magyar társadalom is!
Ha anno Orbán-Gyurcsány-Szili+ a többiek együtt normálisan nem csak egymást szapulva dolgoztak volna nem itt lennénk! mindegyik nagygyűlésezett, fújta a szépet a jót, de ennél többet nem tett. Egy olyan hírről nem hallottam, hogy közösen alkottak volna valamit, ha az egyiknek volt működő elképzelése a másik elgáncsolta. Ez a baj.
Akkor kérdem én, mi a fészkes fenének nyilatkozzon bármelyik is, hogy van elképzelése?
Tök mindegy jelen pillanatban, ki is ül abban a qva székben, amíg az ellenzék, és a kormánypártok csak egymásra mutogatnak, és nem együtt dolgoznak. Szavazhatok én bárkire, ha a másik oldal esetleg nem segít. Erről kéne szólnia a történetnek, együtt tenni valamit, közösen, magukért, értünk, az országért, nem csak a saját hogy is mondjam csak egójukért(hű ha most lenne a szavazás, nyernék...)
Az okok a következők lehetnek:
- imádják az istenként követhető vezér ideáját
- kevesebbre értékelik a demokráciát a diktatúránál
- nagyon utálják a szocikat és az SZDSZ-t, és egyedül benne látják azt, aki el tudja söpörni ezeket
- szerelmesek belé
- nem gondolkodnak
- hat rájuk a többévi agymosás (a kormány minden megmozdulása csípőből, naponta elutasítva)
- lekötelezettek a FIDESZ-nek
- az MSZP/SZDSZ-ben nem boldogultak (nem jutottak előnyhöz ezek korányzása alatt), most más, erős párthoz próbálnak dörgölőzni
- értékelik a cinizmust, a gyalázkodást, a gyűlölködést, a gyűlöletkeltést, a megfélemlítést, ha a politikai ellenfél rovására történik
- értékelik a szélsőjobbal való kacérkodását, arra számítanak, ha ő kerülne hatalomra, a Jobbik és a Gárda is közelebb kerülne a hatalomhoz
- elfelejtik, hány választást vesztett már el a Szeretett Vezér
- saját mindennapos kudarcaik után az új Messiásban látják beteljesülni elbukott vágyaik beteljesítőjét
1. Ha van jó ötlete, úgyis leszarják, aztán később meg lenyúlják, és előjönnek ugyanazzal, h nekik mekkora tervük van, mikor már senki nem emlékszik.
2. Mi a f*szért neki kéne megoldani? Ő van talán kormányon?! Nem! Akkormeg mit pofáztok? Miért nem az a kérdés, hogy a KORMÁNYNAK miért nincsen elképzelése, és hogyan oldja meg? F*szomat se érdekli Orbán amíg nem neki kellene vmit csinálni. Majd ha esetleg megválasztják, akkor oké. De addig..!? Meg naná, aki politikus, meg eleve választáson indul, annak semmi köze ahhoz, h hatalmon akar lenni...Idióták...Meg kéne már tanulni olvasni a sorok között.
Személy szerint ezzel azért nem értek egyet. Hogy minek mondaná el az ötleteit, miért próbálna tenni valamit, ha nem ő van KORMÁNYON.
Itt szerintem az kéne a cél legyen MINDEGYIK pártnál, hogy az ország sorsa jobbra forduljon. Ugyanúgy az ellenzéknek, mint a kormánynak. Most is, jövőre is, 6 év múlva is. De sajnos nem ez folyik.
Mondhat bárki bármit, de a pártok eddig csak abban értettek egyet, amitől nekik jó, névszerint a költségtérítésben olyan szépen együtt szavaztak, pedig csak így kéne tenniük olyan kérdésekben is, ami minket, lakosokat, adófizetőket érint.
pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!