Mikor fognak tenni a cigányok ellen valamit?
"rejehw covenant tibor95 meg a többi cigányvédő "
Nem vagyok hajlandó utálni senkit sem, csupán a bőrszíne miatt. Szerintem ez a minimum egy épeszű, normális erkölcsű embernél. A bőrszín nem érdekel, az elvetemült bűnözőket viszont származástól függetlenül kivégezném. Azt hiszem, elég érthető voltam.
Ötvözni kéne más országok törvényeit pl Kína: 1 gyerek melle jár családi pótlék, ha 2 vagy több van semmi se jár
Vagy pl: Usa: szabad fegyvertartás és használhatod ÖNVÉDELMI célokra (pl betöréskor)
Vissza kéne állítani a csendőrséget a 20-as évekbeli (nagyon szigorú) előírásokkal (felénk volt hogy a csendőr lőtt le cigányt mert ment felé egy bottal)
És még biztos vannak jók csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
ma 19:09
Neked elmentek otthonról..már ne haragudj.Szánalom amit műveltek néha..
Melyik részével volt rasszista te agyilag nagyon gyenge?
Egyetértek valamelyest covenantal!(amúgy én írtam a 20:26!)
De vannak olyan erkölcsi normák amelyet meg kell tanulniuk és nem nekünk kell lemenni a cigányok szintjére ,hanem nekik föl!Én is szeretnék egy olyan országban vagy világban élni ahol nincs rasszizmus ,de ezt nem lehet avval megoldani hogy odamegyünk és megkérjük őket szép szóval!
"""ma 19:09
Neked elmentek otthonról..már ne haragudj.Szánalom amit műveltek néha..
Melyik részével volt rasszista te agyilag nagyon gyenge?
"""
Én inkább úgy tettem volna fel a kérdést, hogy melyik részével nem...
Vagy a te definíciódban a rasszista az, aki nem magyar?
Olvasd már el megint..
Tudod mit segítek kedves barátom:
Kérdező kommentjei:
"Mikor fognak tenni a cigányok ellen valamit?"(ez kérdés:) )
18:51-kor.
"és a következő választáson szerintetek mennyi az esélye a jobbiknak? gondolom a cigányok nem arra fognak szavazni, de sok magyar sem.."18:54-kor
<covenant> válasza:
"Na igen, a kérdező szájából is hamar kidugta a fejét a horogkereszt."
A válasz megírásának időpontja: ma 19:09
Kedves barátom.A kérdező 2 mondata közül melyik volt rasszista?Avagy melyik rész miatt kell rögtön a horogkeresztet említeni?
A jobbik miatt?Ejnye..Ez általánosítás.Amit azok az emberek rögtön elutasítanak akik nem cigányok között élnek.
Hogy is van ez akkor?
Nem mellesleg a 18:54-es kérdésre,igenis sok cigány szavaz a jobbikra.
Nekik még nagyobb az érdekük,hogy a hülyéket kiszedjék közülük.
Csak a cigányvédők azt a részt nem fogják fel,hogyha 10% hülye akkor mind a tízet,ki kell herélni(idézőjelben mielőtt ezen "pampognátok"),de ha 95% akkor annyival kell kezdeni valamit.-és ez nem rasszizmus!!!
"Nem vagyok hajlandó utálni senkit sem, csupán a bőrszíne miatt"
mi nem a bőrszínük miatt utáljuk a cigányokat, ezt elhiheted, ha ez lenne a legnagyobb gond, akkor nem lenne magyar-cigány ellentét
"Kedves barátom.A kérdező 2 mondata közül melyik volt rasszista?Avagy melyik rész miatt kell rögtön a horogkeresztet említeni?
A jobbik miatt?Ejnye..Ez általánosítás.Amit azok az emberek rögtön elutasítanak akik nem cigányok között élnek.
"
Ez is általánosítás. Én meg cigányok között élek oszt mégis elutasítom.
ma 21:18
Melyik része volt általánosítás?
A cigány megmondja,hogy a cigányoknál több deviáns..Kérsz forrást is barátom?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!