Mikor fognak tenni a cigányok ellen valamit?
"a kérdező nem rasszista csak kollektíven előítéletes egy bizonyos embercsoportal szemben... értitek a különbséget..."
Gondolom ironizálsz. Mert én nagyon is értem a különbséget. Ha valaki kollektíven előítéletes az azt jelenti, hogy másképp viselkedik bizonyos emberekkel. Az, ha tenni akar ellenük valamit, az már rasszizmus, sőt erőszakosság!
Nem a cigány származással van a gond,hanem a cigány mentalitással, hogy lopnak , bűnöznek, stb...
Az olyanokkal kéne tenni vmit akik ilyenek, akik meg teljesen normálisak, rendes munkájuk van és jó úton szerzik meg a pénzt azokkal semmi baj sincs
Valóban nem rasszizmus. Rasszizmus rassz alapon lévő hátrányos megkülönböztetés.
Ez etnikai diszkrimináció.
Úgy lehetne megoldani a cigány kérdést:
1.segélyek kibocsájtását csökkenteni ,de nem radikális módon ,mert ezek az "állatok" rögtön elkezdenének rabolgatni öldökölni ,hanem lassú ,de folyamatos elzárása.
2. csendőrség vagy polgárőrség kivezénylése olyan településekre ,ahol a legnagyobb a cigány bűnözés ,persze ezeknek a számait növelni is kell ,hiszen más falvakba is kellenek csendőrök ,ahol kisebb a bűnözés.Persze előtte ezeknek a csendőröknek el kellene magyarázni néhány dolgot:1.Cigányokra nem támadunk rá ok nélkül pl:ha ki megy az utcára nézelődni
2.Cigányoknak nem dumálunk vissza ha elkezdenek ordibálni, és káromolni=önfegyelem(!)
3. ha netán egy cigány mégis lopni akar vagy valakit megtámadni az utcán azt először testileg meg kell fenyíteni, de úgy hogy ne legyen neki semmilyen csonttörése,de ha ezt többször megpróbálja ,esetleg csoportosan támadnak ,akkor be lehet vetni lőfegyvert is ,de csak megfélemlítésként ,de ha ekkor sem rohannak szét akkor csak is lábra mehet a lövés!
3.ha ezek megvalósultak akkor a cigányoknak meg kell újra tanítani a normális beilleszkedést a társadalomba vagy legalább az alap dolgokat ill. az állattenyésztés, és a kerti munka "tudományát" megtanítani nekik.
Persze ezek lehet ,hogy nem valósulnának meg, de szerintem nem lenne olyan rossz a cigány problémára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!